Ποιότητα και αντοχή με επώνυμη υπογραφή

Βρες εδώ μπουφάν ανδρικά, μία από τις βασικές επιλογές που πραγματοποιούν μικροί και μεγάλοι. Στο εμπόριο θα βρείτε πολλά και ποιοτικά ρούχα, τα οποία μπορείτε να κάνετε δικά σας σε προσιτές τιμές και πολλά σχέδια και χρώματα.

Το ανδρικό Μπουφάν “Nine Days” Splendid είναι επώνυμο και χειμωνιάτικο. Είναι Casual, καλής ποιότητας και άνετο, για να ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Συνδυάζεται υπέροχα με διαφορετικά στυλ.

Διαθέτει τρεις εξωτερικές τσέπες, μία εσωτερική και ζεστή φόδρα. Θεωρείται εύκολο στους συνδυασμούς, λόγω χρώματος και ταιριάζει με όλα τα sneakers και τα παντελόνια.

Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο & Χακί

Σύνθεση: 100% PA

Το ανδρικό Μπουφάν “Winter Vacation” Splendid είναι ένα χειμωνιάτικο ρούχο, που δεν θα σας απογοητεύσει. Έρχεται σε κλασσική γραμμή, διαθέτει τρεις εξωτερικές τσέπες, μία εσωτερική και κλείνει με φερμουάρ. Είναι ζεστό, άνετο και πρακτικό, ιδανικό για να το φοράτε τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα. Πρόκειται για μία επώνυμη και ποιοτική επιλογή. Συνδυάστε το με τζιν, φούτερ και sneakers.

Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο, Χακί & Μπλε Σκούρο

Σύνθεση: 100% Πολυεστέρας

Το ανδρικό Μπουφάν “Prime Tech” Splendid είναι αθλητικό, με επένδυση fleece και   ενσωματωμένη κουκούλα. Διαθέτει τέσσερις εξωτερικές τσέπες που κλείνουν με φερμουάρ. Η επιλογή του σωστού μπουφάν είναι καίρια για την προστασία σας από το κρύο. Ένα επώνυμο, ανθεκτικό και άνετο ρούχο για πολλά χρόνια.

Αυτό το μπουφάν σε αθλητικό στιλ, αντιανεμικό και αδιάβροχο ως ένα βαθμό λόγω υλικού, είναι κατάλληλο για τις χειμερινές σας δραστηριότητες. Συνδυάστε το με κάποιο casual μπλουζάκι και είσαι έτοιμος.

Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο & Χακί

Σύνθεση:100% Πολυεστέρας