Πήρε αδειοδότηση ο ΓΣΛ Φάρος και ενισχύεται

tsapasΤον περιμέναμε να διαλυθεί, αλλά εξομαλύνει την κατάσταση

Τον ΓΣΛ Φάρο περιμέναμε να διαλυθεί, αλλά τελικά φαίνεται Πως βρήκε λύση για τα διοικητικά του και μάλιστα εξομαλύνεται η κατάσταση μετά την αδειοδότηση και τη συμφωνία με τον   αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου Ε. Τσάπα  ο οποίος -παρέα με μια ομάδα επενδυτών- θα κλείσει τις “τρύπες” και παράλληλα θα συνδράμει στην απόκτηση ενός ακόμη (έκτου) ξένου.

Θυμίζουμε ότι οι νεοφώτιστοι είχαν φτάσει σε τέλμα εδώ και ένα μήνα, με τους παίκτες και τους προπονητές να παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες και τους πρώτους να κάνουν μάλιστα αποχή -σε ένδειξη διαμαρτυρίας- από την προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας μετά από πολύμηνες και κοπιαστικές προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Με αφορμή αυτή την είδηση βρισκόμαστε και στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον αντιπρόεδρο του Φάρου Κερατσινίου , Τσάπα Ευάγγελο και ένα team νέων επενδυτών οι οποίοι θα συμβάλουν στην ομαλοποίηση της κατάστασης και θα συντελέσουν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων έχουν δημιουργηθεί.

Αυτά τα προβλήματα θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και η τεχνική ηγεσία και οι παίχτες θα συνεχίσουν χωρίς κανένα προβληματισμό να αγωνίζονται για την επίτευξη του στόχου μας. Η ομάδα μας θα ενισχυθεί άμεσα και με την προσθήκη ενός ακόμη ξένου παίχτη .

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παίχτες, το προπονητικό team και τούς υπόλοιπους εργαζόμενους και συνεργάτες της ομάδας για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα.

Όλοι ενωμένοι για το καλό του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΑΡΟΣ ΚΑΕ»