Γρήγορος και απολαυστικός εσπρέσο

Δες εδώ ότι η μηχανή εσπρέσο δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να φτιάξουν τον αγαπημένο τους καφέ και να τον απολαύσουν παρέα με συγγενείς και φίλους στην ησυχία του σπιτιού τους.

Η Siemens TI305206RW EQ.3 s500 Μηχανή Espresso ανήκει σε μια κατηγορία καινοτόμων συσκευών, που κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα, ακόμη και για τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Είναι πλήρως αυτόματη, με πίεση15 bar, σύστημα sensoFlow, το οποίο εγγυάται σταθερή θερμοκρασία για τέλειο καφέ και λειτουργία oneTouch Function για καφέ με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Ο κεραμικός μύλος έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

Για να απελευθερώνει ο espresso όλο το άρωμα του, η εκχύλιση του καφέ πρέπει να γίνεται στη σωστή θερμοκρασία. Οι πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ της σειράς EQ με τη μοναδική παγκοσμίως λειτουργία sensoFlow System ζεσταίνουν πάντοτε το νερό στη σωστή θερμοκρασία και τη διατηρούν επιπλέον στο επιθυμητό επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εκχύλισης του καφέ. Με λίγα λόγια προσφέρουν τεχνολογία επαγγελματικού επιπέδου για espresso επαγγελματικού επιπέδου.

Όποια ποικιλία καφέ κι αν επιλέξεις, τα ροφήματα με γάλα όπως ο cappuccino παρασκευάζονται με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Η εύκολη λύση για την τέλεια εμπειρία καφέ. Όλες οι λειτουργίες είναι ορατές στην οθόνη, και τις ελέγχεις εύκολα αγγίζοντας ένα κουμπί. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα είναι να πιέσεις την οθόνη αφής coffeeDirect με το δάχτυλό σου.