ΕΠΣ Χανίων: Ευτράπελα στην κοπή της πίτας, βρισιές και… σόου

Επεισοδιακή ήταν η κοπή της πίτας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων

Το «παρών» έδωσε όλο το Δ.Σ. της Ένωσης, ο επικεφαλής της παράταξης Στέλιος Βαρουξάκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χανίων, ο σύνδεσμος προπονητών, τιμώμενοι κ.α., όπως βέβαια και όλοι οι διαιτητές του νομού.

Παράλληλα είχε προσκληθεί και το Δ.Σ. του συνδέσμου διαιτητών των Χανίων, παρ’ ό,τι βρίσκεται σε κόντρα μαζί τους η νυν διοίκηση της Ένωσης, μην περιμένοντας προφανώς ότι θα αποδέχονταν την πρόσκληση.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρώην ισχυρός άνδρας του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης, που μετά τις καθιερωμένες ευχές, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, Κώστα Κωνσταντινίδη. Εκείνος ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν μπήκε καν στον κόπο να χαιρετήσει τους καλεσμένους και να πει τα… συνηθισμένα ευχολόγια, αλλά πέρασε αμέσως στην επίθεση, αρχίζοντας να μιλάει «για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι», κι ότι: «αυτά έχουν τελειώσει με μας». 

Στη συνέχεια δε, απευθύνθηκε στον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Χανίων, Παναγιώτη Γιαννακάκη, λέγοντάς του: «έχετε τις ευθύνες σας κι εσείς», με τον γραμματέα του συνδέσμου, Δημοσθένη Δεδότση να του απαντάει: «Μετατρέψατε την κοπή της πίτας σε Γενική Συνέλευση. Ντροπή σας»! Σε εκείνο το σημείο ο Κωνσταντινίδης  απευθύνθηκε προς το προεδρείο του συνδέσμου των διαιτητών λέγοντας: «Δεν έχετε το δικαίωμα να μιλάτε και αν δεν σας αρέσει να φύγετε».

Όπως κι έγινε, αφού τα μέλη του συνδέσμου δεν θέλησαν προφανώς να δώσουν συνέχεια στην ένταση που είχε δημιουργηθεί, με τον Βαρουξάκη ωστόσο να φωνάζει: «κ.Γιαννακάκη να πέσουν οι μάσκες», ο δε πρόεδρος της ΕΠΣ καλούσε το κοινό να χειροκροτήσει ειρωνικά, κάτι πάντως που δεν έγινε.

Πέραν αυτού όμως επεισόδιο δημιούργησε κι ο χορηγός της πίτας (ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού στα Χανιά), καθώς επιτέθηκε λεκτικά στον Δεδότση με χυδαίους χαρακτηρισμούς, ενώ σύμφωνα με παρευρισκόμενους προσπάθησε και να τον κλωτσήσει, αλλά τον σταμάτησαν, αφήνοντάς τους όλους έκπληκτους!