Στους “4′ με ρεκόρ ο ΠΑΟΚ

4367087 Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο

Ο Δικέφαλος επιβλήθηκε με 3-1 του Ατρομήτου, έκανε την 13η σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις και πέρασε με πανηγυρικό τρόπο στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ουσιαστικά, το όποιο άγχος για την πρόκριση (μετά το 2-0 της Τούμπας)… εξαφανίστηκε στο 30’, όταν μετά από υπέροχο συνδυασμό Σάχοβ-Κουλούρη, ο Ουκρανός άνοιξε το σκορ και έφτασε τα πέντε γκολ φέτος (όλα στο Κύπελλο), βάζοντας πλώρης για την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ της διοργάνωσης.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να προηγηθεί λίγο νωρίτερα, σε σουτ του Ντιγκινί, πίεσε αρκετά με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όταν και πέρασαν στο παιχνίδι Βασιλακάκης και Κωτσόπουλος (άφησε πολύ καλές εντυπώσεις) και κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά, όμως το πανέμορφο σουτ του Κάνιας στο 67΄ έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των γηπεδούχων για επική ανατροπή. Ήρθε και ένα τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ από τον Κουλούρη και το ματς τελείωσε με τον Πασχαλάκη να έχει βάλει στοπ στις απόπειρες των παιτκών του Κάναντι να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Καλή παρουσία είχε ο Αζεβέντο που αγωνίστηκα για πρώτη φορά βασικός, ενώ το βάπτισμα του πυρός πήρε και ο Μουλέν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος (73΄ Κυριακίδης), Μπρούνο, Ντιγκινί (46΄ Βασιλακάκης), Ντάουντα (46΄ Κωτσόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος (57΄ Κρέσπο), Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέντο, Κάνιας, Σάχοβ (75΄ Μουλέν), Πέλκας (61΄ Μπίσεσβαρ), Λημνιός, Μακ, Κουλούρης.

 

Γκολ: 54΄ Βασιλακάκης / 30΄ Σάχοβ, 67΄ Κάνιας, 79΄ Κουλούρης

Κάρτες: 24′ Μπουσούλατζιτς, 60′ Σάκιτς