Καλογιαννίδης: “Δεν πάμε για εκδρομή στην Αθήνα”

2017BLOGESOTERIKHKALOGIANNIDHS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αισιόδοξος παρά τα προβλήματα ο Καλογιαννίδης.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο μπλογκ του ο παίκτης των Τρικάλων:

Γεια σας φίλοι μου,

Δυστυχώς στο τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε στην έδρα μας με την ΑΕΚ δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αν και είμασταν πολύ κοντά στο σκορ καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και η συγκέντρωση που είχαμε ήταν σε μεγάλο βαθμό κι είχε διάρκεια. Από κει και πέρα 2 τραυματισμοί και η απώλεια του Kanacevic απο το 2ο δεκάλεπτο με 5 φαουλ δεν μας βοήθησαν για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Δεν είχαμε μεγάλο rotation απο τον πάγκο και με την εμπειρία των παικτών της ΑΕΚ δεν καταφέραμε να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ και έτσι χάσαμε.

Αυτή η εβδομάδα που διανύσαμε ίσως ήταν απο τις δυσκολότερες όσον αφορά την προετοιμασία μας για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Λαύριο. Λόγω των τραυματισμών δεν καταφέραμε να παίξουμε ούτε μια φορά 5vs5. Παρ όλα αυτά οι προπονητές μας έκαναν πολύ σωστή διαχείριση και μας κράτησαν φρέσκους για τον αγώνα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θα πάμε μα διεκδικήσουμε τη νίκη ακόμα και αν είμαστε ελλιπείς. Δεν κατεβαίνουμε Αθήνα για εκδρομή και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πάμε κανονικά για να κερδίσουμε.

Τέλος να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στους συμπαίκτες μου (Χατζηνικόλα και Tejic) και τους περιμένουμε να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους σύντομα!

Φίλιππος