Έχασε βαθμούς ο ΑΟΤ στο ντέρμπι (1-1)

27497174_789058671304148_289256956_n

 

Δέχθηκε γκολ στο 89 και ισοφάρισε στο 90 με πέναλτι

 

Δυο ακόμα βαθμούς πέταξε ο ΑΟΤ στο στάδιο της πόλης μας,  μένοντας στο 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Θεσσαλικό ντέρμπι της Φούτμπολ Λιγκ όμως έχει και πάλι παράπονα για δυο περιπτώσεις πεναλτι που αρνήθηκε ο διατητής κ Ρούσης. Η πρωτη έγινε στο 47′ σε ανατροπή του Γροντή και η δέυτερη στο 80 σε γκρέμισμα του Σαχινίδη. Αντιποδοφαιρο έπαιξε η Αναγέννηση,  αλλά λίγο έλειψε να κάνει και ζημιά…

 

Τα Τρίκαλα έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες  με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σαχινίδιη στο 7ο , όμως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μία από τις καλές δικές τους φάσεις και μπήκαν μπροστά με το γκολ του Κονέ στο 89 ’ παγώνοντας το στάδιο.

Με τη σέντρα  οι παίκτες του ΑΟΤ ξεχύθηκαν μπροστά αναζήτησαν την ισοφάριση και στο 90’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Θεοδωράκη (από σέντρα του Ζγκουρι) Το πέναλτι  εκτέλεσε εύστοχα ο Τόμιτς πετυχαίνοντας το 1-1

Στο 69′ οι κυανέρυθροι  είχαν δοκάρι με την κεφαλιά του Σαχινίδη. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ στο 73′, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 85′ ο Γκέκας απέκρουσε το σουτ του Γιαννιτσάνη κρατώντας το μηδέν. Ο Κονέ στο 89′ έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση  , ωστόσο, ο ΑΟΤ ισοφάρισε κι έσωσε το βαθμό στο 91΄  με εκτέλεση πέναλτι Τόμιτς , έπειτα από χέρι του Θεοδωράκη.

Οι κυανέρυθροι  έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Ρούσση και ζήτησαν πεάνλτι σε μια φάση φαουλ που δόθηκε  στον Γροντή υποστηρίζοντας ότι έγινε εντός περιοχής

ΑΟ Τρίκαλα (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος (75′ Τζόκιτς), Μιλοσάβλιεβ, Γροντής (60′ Σαχινίδης), Ντακόλ (60′ Σγκούρι), Τόμιτς, Γιαννιτσάνης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (78′ Ντάγκρας), Τζέκος (54′ Κονέ), Πλαβούκος, Χαντζάρας (15′ Μπούσδρας).

 

 

To live  του αγώνα

 

Το δυτικοθεσσαλικό ντέρμπι δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της Football League.

Ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου  στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα:

Σέντρα στο ματς

8′ Μετά από πάσα του Τόμιτς ο Ντακόλ σουτάρει και ο Γκέκας παραχωρεί κόρνερ

12′ Σουτ του Γιαννιτσάνη έξω από την περιοχή ,η μπάλα ψηλά άουτ

17′ Αλλαγή για την Καρδίτσα. Βγαίνει ο Χαντζάρας και στην θέση του περνάει ο Μπούσδρας

18′ Σουτ του Λεάντρο, η μπάλα περνάει άουτ.

Κίτρινη στον Κωνσταντινόπουλο

*Έχει πέσει ο ρυθμός μετά το 20′

Λήξη πρώτου ημιχρόνου

Έναρξη δευτέρου μέρους

48′ Φάουλ σφυρίζει Ρούσσης σε ανατροπή του Γροντή, που όπως φάνηκε ήταν εντός της περιοχής. Έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων!!!

49′ Φάουλ του Χιντζίδη διώχνει σε κόρνερ ο Γκέκας

54′ Αλλαγή για την Καρδίτσα. Στην θέση του Τζέκου ο Κονέ

60′ Διπλή αλλαγή για τα Τρίκαλα. Στην θέση των Ντακόλ και Γροντή, ο Σαχινίδης και Ζγκούρι

69′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα!! Σέντρα του Πάνου από τα δεξιά, κεφαλιά του Σαχινίδη η μπάλα τραντάζει το δοκάρι του Γκέκα!!

73′ Φάουλ την Χιντζίδη, η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Πιέζουν τα Τρίκαλα!!

75′ Αλλαγή για τα Τρίκαλα: Βγαίνει ο Μάκος και την θέση του θα πάρει ο Τζόκιτς

77′ Κεφαλιά του Γιαννιτσάνη η μπάλα λίγο άουτ

78′ Αλλαγή για την Αναγέννηση: Ο Ντάγκρας περνάει στην θέση του Σταματάκη

80′ Ο Σαχινίδης βγαίνει απέναντι από τον Γκέκα, ανατρέπεται αλλά ο διαιτητής δείχνει παίζεται!!! Έντονες διαμαρτυρίες και πάλι από τον πάγκο των Τρικάλων!!!

85′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα!!! Ο Γιαννιτσάνης σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αποκρούει ο Γκέκας!!!

89′ Απίστευτο λάθος από τον Τζόκιτς, ο Κονέ απέναντι από τον Αποστολίδη σκοράρει για το 0-1!!

Πέναλτι για τα Τρίκαλα σε χέρι του Θεοδωράκη!

90′ ΓΚΟΟΟΟΛ!! Ο Τόμιτς το εκτελεί εύστοχα και κάνει το 1-1

Τέλος του παιχνιδιού!! Τρίκαλα- Αναγέννηση Κ. 1-1!!

Οι συνθέσεις των δύο αγώνων:

ΑΟ Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέερτζος, Μάκος(75′ Τζόκιτς), Μιλοσάβλιεφ, Γροντής(60′ Σαχινίδης), Ντακόλ( 60′ Ζγκούρι), Τόμιτς, Γιαννιτσάνης

Αν. Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντόπουλος, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης(78′ Ντάγκρας) , Τζέκος, Πλαβούκος, Χαντζάρας(17′ Μπούσδρας)