Καλογιαννίδης: “Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος”

2017BLOGESOTERIKHKALOGIANNIDHS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσα έγραψε ο παίκτης των Τρικάλων BC στο μπλογκ του.

Γειά σας φίλοι μου,

Την προηγούμενη βδομάδα ήταν μια νίκη ψυχολογίας για την ομάδας μας κόντρα στον Κοροιβο καθώς δείξαμε από την αρχή ποιος θα είναι το αφεντικό στον αγώνα. Δείξαμε επίσης αντίδραση και βγάλαμε πάθος κι ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος στάθηκε δίπλα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τον ευχαριστούμε πολύ.

Έχουμε αρχίσει ήδη να βρίσκουμε νέα ταυτότητα στην ομάδα και να αφομοιώνουμε πιο γρήγορα αυτά που μας ζητάει ο coach μας. Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε και ήρθε πλέον ο καιρός να το βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο.

Ξεκινάει ο 2ος γύρος λοιπόν, και βάση της βαθμολογικής μας θέσης δεν έχουμε τη δυνατότητα και την πολυτέλεια να διαλέξουμε παιχνίδια. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός γι εμάς και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της για ότι καλύτερο.

Αύριο αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ η οποία είχε μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό αγώνα με μια δύσκολη ομάδα και σίγουρα θα υπάρχει μια σχετική κούραση στο αγώνα μας. Παρ’όλα αυτά διαθέτει την εμπειρία παικτών να το καλύψει αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας και στις οδηγίες των προπονητών μας και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση για να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε.

Φίλιππος