Ασύρματες κάμερες υψηλής ανάλυσης

Βρες εδώ ποικιλία από κάμερες, που αποτελούν την ενδεδειγμένη επιλογή για πολλούς άνδρες και γυναίκες ανά τον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης. Τα νέας γενιάς προϊόντα κάνουν τη διαφορά.

Η Creative Live! Cam HD LED – IP Camera Μαύρο είναι μία ασύρματη ψηφιακή κάμερα για χρήση σε οικιακό περιβάλλον. Μπορεί να καταγράψει φωτογραφίες και βίντεο, και να τα δείτε στο iPhone, iPad & iPod touch, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση σε κάποιον υπολογιστή.

Διαθέτει λειτουργία Night Vision για να έχετε εικόνα του τι συμβαίνει στο χώρο σας ακόμη και το βράδυ. Μπορείτε να ελέγξετε και να παρακολουθήσετε ασύρματα την κάμερα από το smartphone ή το tablet σας μέσω WiFi και να κάνετε Live-streaming στο ίντερνετ. Είναι κατάλληλη για διακριτική παρακολούθηση του μωρού σας, μικρών παιδιών, των κατοικίδιων ζώων ή για αυξημένη ασφάλεια σε χώρους που χρειάζεται.

Το πρωτόκολλο σύνδεσης USB 2.0 είναι το πρωτόκολλο σύνδεσης usb που χρησιμοποιείται στις περισσότερες περιφερειακές συσκευές στις μέρες μας και προσφέρει ικανοποιητικότατες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Η μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζεται είναι 480Mbps.

Ακόμα, λόγω των ιδιαίτερων προδιαγραφών του, παρέχει ξεχωριστή τάση ρεύματος μέχρι και 100 mAh για εύκολη και γρήγορη φόρτιση φορητών συσκευών multimedia και smartphones. Στις βιντεοκάμερες, υποστηρίζει άνετα αναλύσεις μέχρι και full HD χωρίς καθυστερήσεις.

Η USB σύνδεση της βιντεοκάμερας, σας διευκολύνει αφάνταστα στην εγκατάσταση και δεν χρειάζεται να ψάχνετε οδηγούς, όποιο λειτουργικό και αν έχετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι ενημερωμένο και να διαθέτετε σύνδεση στο ίντερνετ.