Για αλλοίωση αποτελέσματος μίλησε ο Αντωνίου

IMG_3996_resize

Στην συνέντευξη τύπου στο τέλος.

Ο Σωτήρης Αντωνίου έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στις Σέρρες.

Ο τεχνικός του ΑΟΤ μίλησε για τη διαιτησία στο ματς με αντίπαλο τον Πανσερραϊκο , τη χαρακτήρισε «λανθασμένη» και αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι στο 88’, που δεν δόθηκε υπέρ των Τρικαλινών. Παράλληλα, άφησε αιχμές τονίζοντας  ότι η ανοδική πορεία του ΑΟΤ  δεν αρέσει σε κάποιους.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ευχαριστώ τον Πανσερραϊκό για την φιλοξενία που είχαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε δύο ευκαιρίες με τον Γιαννιτσάνη και θα μπορούσαμε να είχαμε γκολ. Ο αντίπαλος έπαιζε με αντεπιθέσεις χωρίς να μας απειλήσει ιδιαίτερα και στην φάση του 45΄ συμβαίνουν αυτά.

Θεωρώ ότι έχουμε μακράν τον καλύτερο τερματοφύλακα στην κατηγορία και το τονίζω. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, παίξαμε φουλ επίθεση, πετύχαμε ένα τέρμα και από εκεί και πέρα υπήρχε μία ρώσικη ρουλέτα. Και ο Πανσερραϊκός έπαιξε ανοιχτά και νομίζω στα τελευταία 10 λεπτά δικαιούμαστε τη νίκη.

Και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, έχουμε φτάσει την 12η αγωνιστική και είμαι ο μοναδικός που δεν έχω μιλήσει για την διαιτησία, υπάρχει καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Αν ήταν πέναλτι, που ήταν, θα είχαμε κερδίσει 1-2. Γενικά ήταν μία λανθασμένη διαιτησία. Υπάρχει ομολογία του παίκτη του Πανσερραϊκού προς τους δικούς μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και συνεχίζουμε την προσπάθεια. 

Έχουμε ανεβεί ψηλά στην βαθμολογία και ίσως με αυτό που έγινε σήμερα δείχνει ότι δεν αρέσει. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό που έχει μία νεανική ομάδα, ένα ωραίο πλάνο και στον δεύτερο γύρο θα παίξει και ωραίο ποδόσφαιρο και θα πάρει αποτελέσματα. Αδικείται από την θέση την οποία έχει και δε νομίζω να έχει πρόβλημα».

Πηγή: serressport.gr