Ηλεκτρικές σκούπες και… καθαρίσατε

Βρες εδώ σκούπες ηλεκτρικές, συσκευές που συναντάμε σε όλα τα σπίτια. Τα νέας γενιάς προϊόντα κάνουν τη διαφορά στον τομέα της καθαριότητας. Οι εταιρείες ηλεκτρικών συσκευών προωθούν στο εμπόριο νέα μοντέλα με σύγχρονες προδιαγραφές.

Η ηλεκτρική σκούπα Siemens VSQ8K432 ExtremePower AutoControl ισχύος 550 Watt με έξυπνη τεχνολογία autoControl για αυτόματη ρύθμιση της ιδανικής δύναμης απορρόφησης σε κάθε διαφορετική επιφάνεια σκουπίσματος, κάνει την καθαριότητα πανεύκολη για μικρούς και μεγάλους.

Διαθέτει ήσυχο μετατρεπόμενο πέλμα SilentClean Premium με σύνδεση τύπου κλιπ, για επιπλέον ισχυρή απόδοση καθαρισμού και πέλμα για σκληρό δάπεδο, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για τον βαθύ καθαρισμό των δαπέδων με αρμούς και διάκενα (πλακάκια και πλάκες δαπέδου) Είναι κατάλληλο και για απαλό καθαρισμό ευαίσθητων δαπέδων όπως παρκέ.

Έχει 3 σε 1 εξαρτήματα (ακροφύσιο, ακροφύσιο για ταπετσαρίες και βουρτσάκι για έπιπλα), τηλεσκοπικό σωλήνα με κλιπ ασφάλισης, για να μην καταπονείτε τη μέση σας και λαβή Ergo Premium για ξεκούραστο σκούπισμα. Έχει ακτίνα δράσης 12 μέτρα, με το ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο Έτσι, το σκούπισμα γίνεται πολύ πιο ευέλικτο και άνετο, ενώ ελαχιστοποιούνται οι φορές που χρειάζεται να αλλάξεις πρίζα.

Ακόμα, έχει 4 ροδάκια με ειδική μαλακή επικάλυψη για μέγιστη ευελιξία και απαλό σκούπισμα, ιδίως σε σκληρά δάπεδα και προστατευτικά πλαϊνά για να αποφευχθούν χτυπήματα σε έπιπλα και τοίχους. Τέλος, ηΗ σκούπα κινείται ομαλά σε κάθε δάπεδο, αβίαστα, ενώ η πολύ μεγάλη σακούλα σκόνης XXL ελαχιστοποιεί τις αλλαγές σακούλας και μειώνει το κόστος.