Σκούπα επαγγελματικής χρήσης

Βρες εδώ ηλεκτρικές σκούπες τις οποίες λανσάρουν στην αγορά οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, και δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να κάνουν πιο εύκολη την υπόθεση καθαριότητα σε κάθε σπίτι.

Η ηλεκτρική σκούπα επαγγελματικής χρήσης Karcher WD 5 είναι ιδανική για πολλαπλές εφαρμογές και με ισχυρή απόδοση. Η σκούπα περιλαμβάνει πλαστικό κάδο 25L και φίλτρο με νέα τεχνολογία πτυχωτού επίπεδου με κασέτα. Το φίλτρο μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τη βρωμιά.

Περιλαμβάνει αποσπώμενη λαβή με προστασία από τον στατικό ηλεκτρισμό (χρήσιμο για αναρρόφηση λεπτής σκόνης), θέση στάθμευσης, λειτουργία φυσητήρα, 3σε1 ρυθμιζόμενη λαβή, χρήσιμο καλώδιο και θήκη αποθήκευσης αξεσουάρ. Δεν απαιτείται αλλαγή φίλτρου για την εναλλαγή από υγρή σε ξηρή αναρρόφηση. Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού φίλτρου, μπορείς εύκολα να το καθαρίσεις απλά πιέζοντας το κουμπί καθαρισμού, επαναφέροντας έτσι την ισχύ αναρρόφησης στη μέγιστη δυνατότητα.

Διαθέτει νέο ακροφύσιο δαπέδου και νέος σωλήνας απορρόφησης για τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού και μέγιστη ευκολία και ευελιξία. Έχει λειτουργία φυσητήρα όπου δεν είναι δυνατή η αναρρόφηση, αλλά και εύκολη αφαίρεση ρύπων π.χ. χώροι όπου υπάρχουν χαλίκια.

Τέλος, παρέχει βολική μεταφορά της μονάδας και εύκολο και γρήγορο άνοιγμα του κάδου, άδειασμα και κλείσιμο.

 

Χαρακτηριστικά

Ενεργειακή Κλάση     Μη μετρήσιμη

Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά       Μη μετρήσιμη

Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο    Μη μετρήσιμη

Ισχύς   1100 Watt

Χωρητικότητα             20 lt

Επίπεδο Θορύβου       Δεν διαθέτει

Απορρόφηση   Στερεών – Υγρών