Αντωνίου: “Σημασία έχουν οι τρεις πόντοι”

26914270_2057776807790068_1426646583_n

Ικανοποιημένος απο το τρίποντο ο προπονητής του ΑΟΤ.

Στο νικηφόρο σερί αλλά και την κατάκτηση των τριών βαθμών στάθηκε ο Σωτήρης Αντωνίου. Αναλυτικά τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις, αλλά αυτό που εμείς θέλαμε ήταν οι τρεις πόντοι. Τους πήραμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πάρα πολύ καλός φέτος. Το ματς ξεκίνησε με μια ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν τα Τρίκαλα. Σημειώσαμε δύο γκολ, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε και άλλο γκολ.

Νομίζω ότι στην επανάληψη έπαιξε σημαντικό ρόλο το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος, το οποίο και μας δημιούργησε πίεση σε έναν αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα δύσκολο. Φτάσαμε ως το τέλος… όπως πήγε το ματς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις πόντοι, συνεχίζοντας  έτσι μια πορεία χωρίς ήττα.

Συγχαρητήρια τους παίκτες μου… αλλά είπαμε και μέσα στα αποδυτήρια ότι πρέπει να είμαστε μέχρι το τέλος του ματς σοβαροί, διότι στη Football League μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Εύχομαι στην ομάδα της Σπάρτης καλή επιτυχία… είναι μια ομάδα που πέρασα δύο χρόνια εκεί. Θα ήθελα να εκφράσω τα συλληπτήρια μου για έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία στο λακωνικό ποδόσφαιρο, τον αθλητικογράφο Σαράντο Μανουσάκη και εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του».