Ισοπαλία ο Διγενής με Ολ. Βόλου

Δεν μπόρεσε να πάρει νίκη η ομάδα της ΟιχαλίαςΠαρ ότι προηγήθηκε στο α ημίχρονο ο Διγενής έμεινε τελικά στο 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου και παρέμεινε στα χαμηλά σκαλοπάτια  της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε ο Σκόνδρας ενώ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους ο Γκαμπλιώνης

Μόλις στο 3′ χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ. Πρώτα ο Μέμος μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια ο Σεχολάρι δεν μπόρεσαν με σουτ να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Διγενή Καρατζά, ο οποίος έκανε δύο σωτήριες επεμβάσεις. Στο 13′ ο Σκόνδρας έγραψε το 1-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ Στο 32 ο Καμπλιώνης έγινε κάτοχος της μπάλας,και πετυχε με πλασέ το 1-1Στο 72′ σουτ του Σκόνδρα έδιωξε ο Καραγκιολίδης, ενώ στο 73′ σε σουτ του Ευθυμιάδη η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 74′ μετά από λάθος του Κραγιόπουλου, ο Μεζίνι έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι του Καραγκιολίδη.

 

ΔΙΓΕΝΗΣ: Καρατζάς, Μπασιάκας, Γκαγκαστάθης (82΄Τζέλης), Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Κατσαμάγκας, Αετόπουλος, Μεζίνι (77΄Αμπαδιωτάκης), Σκόνδρας, Κολοβός (70΄Τσικρικάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Δ. Κόκας, Κραγιόπουλος, Νόνης, Λούγκος (66΄Ρόκας), Μέμος (62΄Διβανές), Κόλα, Σεχολάρι, Θέος (71΄Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης (77΄Σέττος)

4ος όμιλος (15η αγωνιστική)

Βόλος ΝΠΣ-Ρήγας Φεραίος  2-0
Αστέρας Ιτέας-Αμβρυσσέας Διστόμου  2-0
Οπούντιος Μαρτίνου-ΓΣ Αλμυρού  3-2
ΑΟ Θήβα-Αχιλλέας Φαρσάλων  1-0
Νίκη Βόλου-ΑΟ Σελλάνων  1-0
Διγενής Νεοχωρίου-Ολυμπιακός Βόλου  1-1
Ρεπό: ΑΠΟΚ Βελούχι

Βαθμολογία

Βόλος ΝΠΣ 39
Νίκη Βόλου 27
ΓΣ Αλμυρού 25
Αστέρας Ιτέας 24
Αμβρυσσέας Διστόμου 23
ΑΟ Θήβα 22
ΑΟ Σελλάνων 20
Ολυμπιακός Βόλου 20
Ρήγας Φεραίος 13
Διγενής Νεοχωρίου 12
Οπούντιος Μαρτίνου 11
Αχιλλέας Φαρσάλων 10
ΑΠΟΚ Βελούχι 6