Αντωνίου: Οι φίλαθλοι μας δίνουν δύναμη

1829687Mίλησε για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και την μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν οι φίλαθλοι. Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» τόνισε ότι η συνταγή δεν αλλάζει και ο στόχος είναι αγωνιστική με αγωνιστική η ομάδα να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά.

Τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης του έχουν ως εξής:

Για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας: Με εξαίρεση τον αγώνα της πρεμιέρας με την Παναχαϊκή και για ένα μέρος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, στα υπόλοιπα παιχνίδια –ακόμη και σε αυτά που δεν πήραμε τη νίκη – είχαμε δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Τώρα έρχονται και τα αποτελέσματα, αλλά εμείς δεν αλλάζουμε την νοοτροπία μας, παλεύουμε από αγωνιστική σε αγωνιστική ώστε να ανεβαίνουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Για το παιχνίδι με την Σπάρτη: Εγώ πέρασε ωραία στην Σπάρτη, αλλά πλέον η σκέψη του είναι μόνο στον ΑΟΤ. Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας. Μέσα από την δουλειά θέλουμε πάντα την βελτίωση, η ομάδα τόσο με την Βέροια, όσο και με τον ΠΑΟΚ έδειξε ένα καλό πρόσωπο αυτό θέλουμε να κάνουμε και για τον αγώνα της Κυριακής.

Για τους φιλάθλους: Το έχω πει και άλλες φορές. Η μεγάλη δύναμη του ΑΟΤ είναι ο φίλαθλος κόσμος, μας δίνει δύναμη και ορμή. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα έχουμε στο πλευρό τους φιλάθλους ώστε να πάρουν οι παίκτες της κατάλληλη ώθηση για να κάνουν το καλύτερο.

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: Είναι ένας πραγματικός μαραθώνιος. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και όσα γίνονται με τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων. Εμείς ευτυχώς έχουμε την διοίκηση του κ. Μπαταγιάννη που κάνει το καλύτερο και η προσοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι μόνο στα αγωνιστικά.

Για μεταγραφές: Ήδη ενισχυθήκαμε με παίκτες που έχουν ποιότητα. Τώρα να ο κ. Μπαταγιάννης θέλει να κάνει και κάποιο ακόμη «δώρο» στους φιλάθλους θα φανεί σύντομα.