Αγωνία για Καπό και Γκόλια

8d9a1978bd68079d4a9d0d24ca3be075_L

Τραυματίστηκαν σοβαρά στην Βέροια.

Αγωνία στα Τρίκαλα για τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα 8/1 ο Δημήτρης Καπός – έπαθε ζημιά και ο Βασίλης Γκόλιας.

 Ο επιθετικός των Τρικάλων Δημήτρης Καπός αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τη Βέροια το Σάββατο 6/1 (μόλις στο 12′) και εξ αρχής διαφάνηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Μετά μάλιστα την πρώτη διάγνωση εκφράζεται φόβος για ρήξη χιαστών και πλέον αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα 8/1 ο παίκτης για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθoς της ζημιάς…

Αν επαληθευτούν οι φόβοι ο 24χρονος επιθετικός (δανεικός από την ΑΕΛ) θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Μέχρι τώρα έχει 9 συμμετοχές και 1 γκολ στη Football League, ενώ έπαιξε και σε τρία παιχνίδια κυπέλλου.

Θυμίζουμε ότι ρήξη χιαστών υπέστη και ο επιθετικός του ΑΟΤ Δημήτρης Σιαλμάς στις 21 Σεπτεμβρίου 2017, αφότου μάλιστα σκόραρε στο εκτός έδρας ματς κυπέλλου (νίκη 1-3) με τη Σπάρτη.

Πρόβλημα στο γόνατο ανέκυψε όμως στην παρούσα φάση και με τον Βασίλη Γκόλια. Ο αριστερός μπακ των Τρικάλων (που επίσης έγινε αναγκαστική αλλαγή στη νίκη επί της Βέροιας) θα υποβληθεί επίσης σε μαγνητική τη Δευτέρα 8/1.

Στη δική του περίπτωση υπάρχει ανησυχία για πιθανή ρήξη έσω πλάγιου που θα τον κρατήσει εκτός για 4 έως 6 εβδομάδες. Απώλεια σημαντικότατη, βέβαια, για τον ΑΟΤ, καθώς ο Γκόλιας είναι ο κορυφαίος πασέρ της ομάδας (4 ασίστ σε 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο την τρέχουσα σεζόν).

Πηγή: Flnews.gr