Γλυκόπικρα αισθήματα για Αντωνίου

888a1a1ef26906a52b58386adc1ca256_L
Ικανοποιημένος απο το διπλό, στεναχωρημένος για τους τραυματισμούς.
Ο Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για την σημασία των τριών βαθμών στην Βέροια, τους τραυματισμούς (Γκόλιας – Καπός) και την ενίσχυση του ρόστερ.

 

Την ενίσχυση του ρόστερ των Τρικάλων προανήγγειλε ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος μίλησε για τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν οι Καπός – Γκόλιας και τους άφησε πικρή γεύση παρά τη νίκη μέσα στην Βέροια.

Αναλυτικά είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Το παιχνίδι κόντρα στη Βέροια μας αφήνει δύο γεύσεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από τους τρεις βαθμούς, αλλά στεναχωρημένοι από τους δυο άσχημους τραυματισμούς που είχαμε. Στο πρώτο μέρος η κατοχή ήταν 80 – 20 υπέρ μας, δεν κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν απειληθήκαμε κιόλας.

Αλλάξαμε τακτική, ρισκάραμε και με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε τα πατήματά μας, σημειώσαμε ένα πανέμορφο γκολ, ελέγξαμε το ματς και δεν απειληθήκαμε. Έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και παράλληλα σπάσαμε την άσχημη παράδοση στη Βέροια. Περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο μας την άλλη Κυριακή».

Αλλάζει ο στόχος της ομάδας με τις μεταγραφές που έγιναν;

«Η ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση. Θα προσπαθεί για το καλύτερο και έχει την δυνατότητες. Βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά και προχωρά».

Θα γίνουν και άλλες μεταγραφές;

«Η ομάδα θα πάρει κι άλλους ποδοσφαιριστές».