Για λεύκανση και αναμετάλλωση του σμάλτου 75ml

Οι οδοντόκρεμες www.ifarmacy.gr/odontokremes/, οι οποίες διατίθενται στην αγορά, αποτελούνται σε μεγάλο ποσοστό από φυτικά συστατικά και έχουν σχεδιαστεί, έτσι ώστε να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία στα δόντια και τα ούλα.

Η Yotuel Carbamide Peroxide Whitening Toothpaste All in One Snow Mint Οδοντόκρεμα για Λεύκανση & Αναμετάλλωση του Σμάλτου 75ml έχει ουδέτερο pH ώστε να διασφαλίζεται τόσο η δράση της παπαΐνης όσο και η προστασία του σμάλτου των δοντιών, προλαμβάνοντας τα σφραγίσματα. Δεν περιέχει ζάχαρη και χημικές καθαριστικές ουσίες, ενώ δεν αφρίζει.

Η τέλεια φροντίδα των δοντιών δεν εξαρτάται μόνο από το βούρτσισμα των δοντιών μετά τα γεύματα, αλλά και από την χρήση της κατάλληλης οδοντόκρεμας που υπόσχεται τόσο τον πλήρη καθαρισμό όσο και την ταυτόχρονη προστασία του σμάλτου. Η YOTUEL, χάρη στην διεθνώς καταξιωμένη σύνθεσή της συνδυάζει την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση μεταξύ των δραστικών συστατικών της και καθαρίζει πλήρως τα δόντια.

Επιπλέον, εξαφανίζει την πλάκα που αποτελεί εστία μικροβίων και προλαμβάνει τον σχηματισμό της πέτρας. Τα άριστα αποτελέσματα της πηγάζουν από μακροχρόνιες έρευνες που την καθιστούν την μοναδική οδοντόκρεμα που κάνει τα δόντια κατάλευκα με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής (Κ.Ο.- Α. 15, Πανεπιστήμιο Βρυξελλών).

Η οδοντόκρεμα YOTUEL περιέχει φθοριούχο νάτριο με 100% ενεργό φθόριο, που καθιστά το σμάλτο περισσότερο ανθεκτικό στη δημιουργία κοιλοτήτων. Ο τρόπος παρασκευής της αυξάνει την συνέργεια δράσης μεταξύ των δύο φυσικών συστατικών παπαϊνης και ξυλιτόλης. Περιέχει υπεροξείδιο το καρβαμιδίου.