Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Άνετο και πολύ ποιοτικό βούρτσισμα

Άνετο και πολύ ποιοτικό βούρτσισμα

Η οδοντόβουρτσα Oral B https://www.mamacorner.gr/cat/odontobourtsa-oral-b/ εκμεταλλεύεται στο έπακρο την πρόοδο της τεχνολογίας και προσφέρει ένα άνετο και πολύ ποιοτικό βούρτσισμα των δοντιών. Δοκιμάστε τη κι εσείς και θα δείτε τη διαφορά.

Η ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Smart 6 6000N συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού που αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα, με το σύστημα Έξυπνης Καθοδήγησης με σύνδεση Bluetooth μέσω της εφαρμογής Smartphone Oral-B. Έτσι, μπορείτε να έχετε κάθε φορά πληροφορίες και συμβουλές σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την φροντίδα της στοματικής σας υγιεινής.

Η Oral-B Smart 6 6000 διαθέτει τα εξής προγράμματα καθαρισμού: καθημερινός καθαρισμός, ευαίσθητα δόντια και ούλα, φροντίδα των ούλων, λεύκανση. Επιπλέον, έχει πιο γρήγορη κίνηση των τριχών για έντονη αίσθηση και βαθύτερο καθαρισμό (ProClean). Ακόμη, προσφέρει αναβάθμιση της εμπειρίας καθαρισμού με το πολυλειτουργικό σύστημα SmartRing 360º. Ορατό από κάθε γωνία κατά το βούρτσισμα, το SmartRing σας επιτρέπει να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες από τον αισθητήρα πίεσης, το χρονόμετρο και τη σύνδεση Bluetooth.

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B 6 6000 διαθέτει επίσης την επαγγελματική εμπνευσμένη κεφαλή CrossAction. Το σχήμα της ανταλλακτικής κεφαλής Cross Action έχει ίνες ειδικά σχεδιασμένες για βέλτιστη κάλυψη των δοντιών. Αυτές φθάνουν βαθιά ανάμεσα στα δόντια για να απομακρύνουν περισσότερη πλάκα και να αφήνουν ολόκληρο το στόμα καθαρό. Διαθέτουν επίσης γωνίες ακριβείας (16 μοιρών) που απομακρύνουν έως και 100% περισσότερη πλάκα σε σύγκριση με μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Συντάκτης

Άρθρα : 390
Scroll to top