Εύκολο τάισμα

Δεν αμφισβητείται από κανέναν το γεγονός πως το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη διατροφή για ένα μωρό. Το φυσικότερο και ευκολότερο τάισμα για κάθε μητέρα και για κάθε βρέφος είναι ο θηλασμός. Όμως αναγκαστικά από ένα σημείο και μετά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το μπιμπερό, www.my-pharmacy.gr/mpimpero/ για να ταΐσετε το μωρό σας είτε με μητρικό, είτε με οποιουδήποτε άλλου είδους γάλα.

Στην εποχή μας κυκλοφορούν στο εμπόριο ποιοτικά προϊόντα, τα οποία κάνουν τη διαδικασία του ταΐσματος εύκολη και απόλυτα ασφαλή για τους γονείς και για τα βρέφη. Το Dr.Brown’s Γυάλινο Μπιμπερό 120ml. (2τμχ.) είναι ένα από αυτά. Όλες οι μητέρες επιθυμούν το καλύτερο για τα νεογέννητα μωρά τους. Γι’ αυτό το λόγο η Handi-Craft company δημιούργησε το μπιμπερό Dr. Brown’s natural flow (φυσικής ροής).

Έχει εσωτερικό εξαερισμό που εμποδίζει τον αέρα να πάει στο γάλα και να το οξειδώσει. Με αυτή τη μέθοδο διατηρούνται αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος. Ακόμη, δε δημιουργούνται φυσαλίδες αέρα. Περιέχει βουρτσάκι και θηλή από διάφανη σιλικόνη, επίπεδο 1 (0-3 μηνών). Αποτελεί επινόηση ιατρού μετά από συνεργασία με μητέρες και μελέτες με ειδικούς πάνω στο θέμα της γαλουχίας. Το μπιμπερό Dr. Brown’s είναι πρωτοποριακό όσον αφορά την πατέντα εσωτερικού συστήματος αέρα.

Μειώνει τους κολικούς, τους εμετούς, τα ρεψίματα και τα αέρια. Το τάισμα του μωρού είναι μια διαδικασία που χρειάζεται ήρεμες κινήσεις και προσοχή από τους γονείς.