Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Ένα επαναστατικό προϊόν

Ένα επαναστατικό προϊόν

Τα μπιμπερό www.ifarmacy.gr/mpimpero/είναι ένα απαραίτητο μέσο για να μπορέσουν όλοι οι γονείς να ταΐσουν με ασφάλεια τα μωρά τους. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα, διαθέτουν κάθε χρόνο στην αγορά μια ευρεία γκάμα από ποιοτικά προϊόντα, τα οποία αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους τους γονείς.

Το B.Box Bottle & Dispenser Μπιμπερό με Ντισπένσερ, 240ml είναι ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο λύνει τα χέρια στους γονείς, όταν πρέπει να ετοιμάσουν γάλα για το παιδί τους. Αντί να σηκωθείτε τη νύχτα να φτιάξετε γάλα, πάρτε το από το κομοδίνο σας, αναποδογυρίστε το, πατήστε το κουμπί του ντισπένσερ, κουνήστε το και το γάλα είναι έτοιμο.

Το συγκεκριμένο επαναστατικό μπιμπερό με ντισπένσερ φόρμουλας γάλακτος σας βοηθάει, ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες, όταν τα παιδιά ξυπνούν, κλαίγοντας και ζητώντας να τραφούν. Βάλτε δόση στο ντισπένσερ γεμίστε το μπουκάλι με νερό και είστε έτοιμοι.  Όταν το μωρό σας ζητήσει γάλα, απλώς αναποδογυρίστε ρο μπουκάλι και πατήστε το κουμπί για να απελευθερωθεί η σκόνη, ανακαινίστε και η τροφή του μωρού είναι έτοιμη.

Μετατρέπεται επίσης και σε συμβατικό μπιμπερό. Διαθέτει θηλή σιλικόνης κατά των κολικών. Έχει ευρηματικό εργονομικό και κομψό design. Αντί να σηκωθείτε τη νύχτα και να φτιάξετε γάλα, πάρτε το baby bottle της b.box από το κομοδίνο σας αναποδογυρίστε το, πατήστε το κουμπί του ντισπένσερ, κουνήστε και το γάλα είναι έτοιμο. Είναι κατάλληλο για αποστειρωτή και για  πλυντήριο πιάτων.

Συντάκτης

Άρθρα : 390
Scroll to top