Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » uncategorized » Αποτελεσματικός καθαρισμός

Αποτελεσματικός καθαρισμός

Πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν μια σειρά από δερματικά προβλήματα. Το πιο συνηθισμένο από αυτά έχει να κάνει με το πρόσωπο και είναι η ακμή www.my-pharmacy.gr/tag/akmi. Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά ποιοτικά σκευάσματα που δίνουν άμεση λύση.

Το Frezyderm Mild Wash Extra Mild Foam Απαλός Αφρός Καθαρισμού για Πρόσωπο & Σώμα, 150ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό. Δεν περιέχει σαπούνι, άρωμα, χρώμα και parabens. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα σέβεται τη φυσιολογία της επιδερμίδας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ευαίσθητα, δυσανεκτικά Δέρματα, με σοβαρή ακμή και εξανθηματικά νοσήματα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις, οι κυριότερες από τις οποίες είναι: ευαίσθητα και δυσανεκτικά δέρματα, ευαίσθητη περιοχή μετά την εμμηνόπαυση, σοβαρή ακμή υπό φαρμακευτική αγωγή, εξανθηματικά νοσήματα, μετά από αισθητικές επεμβάσεις φίμωση και βαλανοποσθίτιδα σε κάθε ηλικία. Είναι κατάλληλη και για το σώμα και για το πρόσωπο.

Ο συγκεκριμένος πολύ απαλός αφρός καθαρισμού, είναι ιδανικός για τη φυσιολογική καθώς και την ευαίσθητη επιδερμίδα. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος. Είναι σημαντικό το γεγονός, πως ενώ είναι σε μορφή έτοιμου αφρού, δεν απαιτεί τρίψιμο ή χρήση σφουγγαριού, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς.

Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένος με φυτικά δραστικά συστατικά για προστασία από ερεθισμούς, ενώ ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα της επιδερμίδας. Έχει ενυδατική και μαλακτική δράση για υψηλή φροντίδα ακόμη και της πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας.

Συντάκτης

Άρθρα : 390
Scroll to top