Προσοχή στο διαβητικό πόδι

Οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη https://www.propharmacy.gr/diavitis/ χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητά τους, καθώς πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση όσον αφορά αυτή την ύπουλη ασθένεια.

Το Podia Diabetic’s Foot Protection & care Cream, 100ml είναι μια εξειδικευμένη κρέμα περιποίησης του διαβητικού ποδιού. Μειώνει δραστικά σκληρύνσεις και κάλους. Ακόμη, μαλακώνει, ενυδατώνει, καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς ενώ ταυτόχρονα μειώνει το αίσθημα κνησμού. Περιέχει 15 % ουρία και είναι ένα σκεύασμα, ειδικά σχεδιασμένο για να δίνει λύσεις σε όλα τα συμπτώματα που παρουσιάζει το σύνδρομο του διαβητικού ποδιού.

Χάρη στον πρωτοποριακό συνδυασμό δραστικών συστατικών της Podia Foot Cream γίνονται τα εξής:

Βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία. Μειώνονται δραστικά οι σκληρύνσεις και οι κάλοι. Μαλακώνει, ενυδατώνεται και αναδομείται η επιδερμίδα. Καταπραΰνονται οι ερεθισμοί και οι κοκκινίλες. Μειώνεται το αίσθημα κνησμού. Υπάρχει μεγαλύτερη προστασία από μύκητες και βακτήρια. Τέλος, η συγκεκριμένη κρέμα προσφέρει 100% έγκαιρη περιποίηση στους διαβητικούς ασθενείς.

Δεν περιέχει parabens, βαζελίνη, προπυλενογλυκόλη και το άρωμα είναι ελεύθερο αλλεργιογόνων. Η σειρά PODIA δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα στην θεραπευτική και αισθητική περιποίηση των κάτω άκρων με έμφαση στον διαβήτη, προφέροντας λύσεις που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και εξαιρετικά προσιτές τιμές. Η συγκεκριμένη κρέμα δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ανοικτές πληγές.

Πρόκειται για ένα ποιοτικό προϊόν, το οποίο είναι ελληνικό, υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο σε διαβητικούς ασθενείς (Τύπου Ι & ΙΙ) σε κορυφαία ευρωπαϊκά εργαστήρια. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως.