Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΜΕΤΕΩΡΑ » Μιλούν για παράνομη εγγραφή του ΝΠΣ

Μιλούν για παράνομη εγγραφή του ΝΠΣ

tzimas-610x400Από άλλη ομάδα γίνεται λόγος για  την παράνομη εγγραφή του ΝΠΣ»

 

Ο πρώην επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και αρωγός στην νομική προσπάθεια που πραγματοποιούν η πρώην ομάδα του και ο Ολυμπιακός Βόλου για την απόδειξη της παράνομης μετακίνησης της Πύδνας Κίτρους στον Βόλο, Σάκης Τζήμας, μίλησε στο Ράδιο «Ένα», σχετικά με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και με έγγραφα που έχει στα χέρια του, τα οποία σύμφωνα με αυτόν, μπορούν να επισπεύσουν τις εξελίξεις και τις οριστικές αποφάσεις των αθλητικών οργάνων δικαίου, σχετικά με την υπόθεση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά, τοποθετήθηκε ως εξής:

«Το θέμα, θεωρώ, πως πρέπει να κλείσει σήμερα. Το άρθρο 16 του καταστατικού αναφέρει σαφέστατα ότι ένας σύλλογος πρέπει να εκπροσωπείται μπροστά σε κάθε αρχή του. Έχω διατελέσει πρόεδρος σε ομάδα και μπορώ να καταλάβω ότι το «μπροστά σε κάθε αρχή του» σημαίνει να υπογράφεις παρουσία στα συμβούλια της ΕΠΣΘ, φερ’ ειπείν. Το άρθρο 17 σχετικά με την συνυπογραφή του προέδρου δεν έχει καμία σημασία, καθώς, αν υπάρχουν τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας της Πύδνας Κίτρους, με ημερομηνία 25 Μαΐου του 2017, στην οποία δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές στο καταστατικό του σωματείου, παρά μόνο αλλαγή της έδρας του και μετονομασία του, χρειαζόταν και η υπογραφή του Γενικού Γραμματέα.

Πέρα, όμως, από αυτά τα έγγραφα που έχω, υπάρχουν κι άλλα στα χέρια μου που αποδεικνύουν ότι σε σχέση με άλλες περιπτώσεις, αυτή της Πύδνας παρουσιάζει τεράστιες διαφορές. Μάλιστα, το άρθρο 12 ορίζει ότι πρέπει να γίνουν τέσσερις υπεύθυνες δηλώσεις που θα βεβαιώνουν ότι δε θα αναμειχθούν τρίτα άτομα, ο υπεύθυνος θα είναι αποκλειστικά ο πρόεδρος κτλ.

Συνεπώς, έρχονται συνέχεια χαρτιά στα χέρια μας, τα οποία αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς ότι αυτή η ομάδα δεν ενεγράφη, όπως έπρεπε να εγγραφεί. Φυσικά, μέσα σε αυτά, υπάρχει και το άρθρο 13, με το παραχωρητήριο γηπέδου που έπρεπε να δώσει η ΕΠΣΘ για πέντε χρόνια σε αυτήν την ομάδα.

Όσον αφορά τα νόμιμα δικαιώματα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου γίνουν εκατό και διακόσιες μηνύσεις. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, νομίζω ότι έτσι θα ξεκαθαρίσουν και τα πράγματα. Ο νόμιμος εκπρόσωπος είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να προβεί σε τέτοιες κινήσεις, όπως εγώ που έχω έννομο συμφέρον και πλήττεται η προσωπικότητά μου, μέσα από δηλώσεις ανθρώπων που δεν έχουν έννομο συμφέρον και εκπλήσσονται, όπως εμείς εκπλησσόμαστε, όταν τους ακούμε να δημοσιεύουν ανώνυμα συκοφαντικά πράγματα. Αυτό συμβαίνει από πέρσι, εξάλλου, όχι μόνο φέτος».

Συντάκτης

Άρθρα : 18580
Scroll to top