Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Μπιμπερό Nuk για ευκολία στο θηλασμό

Μπιμπερό Nuk για ευκολία στο θηλασμό

Το μπιμπερό Nuk https://www.parapharmacie.gr/cat/mpimpero-nuk αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις μητέρες που θέλουν να προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες θηλασμού στο βρέφος τους, αφού είναι ασφαλές και εύχρηστο.

Το NUK New Classic Μπιμπερό 150ml με θηλή συνδυάζει για πρώτη φορά το κλασικό, στενό σχήμα φιάλης και το στόμιο φιάλης μεγάλης διαμέτρου. Η εύχρηστη φιάλη προσφέρει εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση, ενώ είναι κατάλληλη για όλους τους θερμαντήρες μπιμπερό.

Επιπλέον, διαθέτει στενή φιάλη, θηλή σιλικόνης NUK First Choice Plus, προσαρμοσμένη στο σχήμα της γνάθου, 0-6 μηνών, S (για τσάι ή βρεφικό γάλα).

Η NUK σχεδίασε την πρώτη γενιά μπιμπερό με κλασικό, στενό σχήμα φιάλης και στόμιο φιάλης μεγάλης διαμέτρου. Οι φιάλες New Classic είναι εύχρηστες, χαρίζουν σταθερό κράτημα και εξοικονομούν χώρο κατά την αποθήκευσή τους. Επιπλέον, είναι κατάλληλες για όλους τους κοινούς θερμαντήρες μπιμπερό. Το στόμιο μεγάλης διαμέτρου της φιάλης επιτρέπει τη χρήση της θηλής NUK First Choice+ , καθιστά εξαιρετικά εύκολο το γέμισμα χωρίς διαρροές και διευκολύνει το καθάρισμα της φιάλης.

Η NUK First Choice+ θηλή επιτρέπει στο μωρό σας να πίνει με χαλαρό και φυσικό τρόπο, προσομοιάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση του θηλασμού. Τέλος, η θηλή, που είναι προσαρμοσμένη στο σχήμα της γνάθου, διαθέτει μια ευέλικτη και εξαιρετικά απαλή περιοχή Softzone και βελτιωμένο σύστημα διαφυγής αέρα κατά των κολικών Anti-Colic Air System. Οι NUK New Classic φιάλες κατασκευάζονται από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο υψηλής ποιότητας και μπορούν να τοποθετηθούν στην κατάψυξη.

Συντάκτης

Άρθρα : 390
Scroll to top