Όπως θηλάζει το μωρό σας

Τα νέας γενιάς μπιμπερό https://www.parapharmacie.gr/cat/mpimpero έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί έπειτα από πολλές κλινικές δοκιμές. Έτσι, μπορούν και προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταΐσματος τόσο για τους γονείς, όσο και για τα μωρά.

Το Avent Σετ Δώρου: 1 Natural Μπιμπερό 260ml 2 Πιπίλες 1 Κλιπ Πιπίλας Σχέδιο Γαλάζιο/Πράσινο ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το συγκεκριμένο σετ δώρου Elephant για αγόρια είναι το ιδανικό δώρο για τη μαμά και το βρέφος της. Η πρακτική συλλογή περιλαμβάνει ένα μπιμπερό Natural, δύο πιπίλες κι ένα κλιπ πιπίλας.

Η φαρδιά θηλή σε σχήμα που μοιάζει με του γυναικείου στήθους επιτρέπει στο μωρό να την πιάσει εύκολα, όπως συμβαίνει στο θηλασμό, ενώ διευκολύνει το συνδυασμό θηλασμού και ταΐσματος με μπιμπερό. Ακόμη, τα πέταλα στο εσωτερικό της θηλής ενισχύουν την απαλότητα και την ευελιξία χωρίς να διπλώνει η θηλή. Αυτό διευκολύνει το βρέφος στο να απολαμβάνει την τροφή του με περισσότερη άνεση και ευχαρίστηση.

Χάρη στο μοναδικό του σχήμα, το συγκεκριμένο μπιμπερό προσφέρει μοναδική ευκολία πιασίματος και κρατήματος προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, για μέγιστη άνεση, ακόμη και από τα χέρια του βρέφους. Τέλος, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός διπλής βαλβίδας μειώνει τους κολικούς και τη νευρικότητα, καθώς ο αέρας εισέρχεται στο μπιμπερό και όχι στην κοιλιά μωρού.

Όλες οι παραπάνω καινοτομίες έχουν φέρει το συγκεκριμένο μπιμπερό ψηλά στην προτίμηση των γονέων, γι’ αυτό και σημειώνει κάθε χρόνο μεγάλες πωλήσεις.