Ένα απαραίτητο «εργαλείο»

Τα μπιμπερό είναι ένα απαραίτητο «εργαλείο» https://www.mamacorner.gr/cat/mpimpero για όλους τους γονείς, οι οποίοι θέλουν να ταΐσουν με ασφάλεια και άνεση τα βρέφη τους. Στο εμπόριο κυκλοφορούν δεκάδες τέτοια προϊόντα, τα οποία προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες και χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα, το μέγεθος που έχουν και την πιπίλα τους.

Το Philips Avent SCF566/17 Classic+ Νέο Μπιμπερό με Θηλή Μεταβλητής Ροής 3m+, 330ml είναι ένα καινοτόμο μπιμπερό, το οποίο υπόσχεται ασφαλή και άνετο τάισμα του μωρού σας. Η αγαπημένη σειρά Classic της εταιρείας, έχει βελτιωθεί με συγκεκριμένο τρόπο, έτσι ώστε να προσφέρει στο μωρό σας ακόμη πιο ευχάριστο τάισμα. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο στη θηλή το σύστημα κατά των κολικών.

Με άλλα λόγια η θηλή του είναι μεταβλητής ροής και προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα μείωση των κολικών και της δυσφορίας κατά τη διάρκεια του ταΐσματος. Ακόμη, έχει εργονομικό σχήμα για εύκολο κράτημα. Μπορείτε να συναρμολογείτε και να καθαρίζετε το μπιμπερό πιο εύκολα.

Χάρη στο μοναδικό του σχήμα, το συγκεκριμένο μπιμπερό προσφέρει μοναδική ευκολία πιασίματος και κρατήματος προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Με αυτό τον τρόπο παρέχει μέγιστη άνεση, ακόμη και για τα μικροσκοπικά χεράκια του μωρού σας. Το μπιμπερό Philips Avent Classic+ είναι συμβατό με τα περισσότερα προϊόντα της σειράς Philips Avent. Όμως, η εταιρεία συνιστά στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν το μπιμπερό Classic+ μόνο με τις θηλές Classic+.