Απαλλαγείτε από χαλάρωση του δέρματος

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, οι οποίες από μια ηλικία και μετά αντιμετωπίζουν μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα που αφορούν τη χαλάρωση της επιδερμίδας τους. Το δέρμα χάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του. Έτσι, η σύσφιξη λαιμού www.ifarmacy.gr/tag/susfiksi-laimou και του υπόλοιπου προσώπου είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητούμενα για το γυναικείο πληθυσμό.

Στην εποχή που ζούμε, κυκλοφορούν στην αγορά κάποιες εξιδεικευμένες συσκευές, οι οποίες αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τη χαλάρωση της επιδερμίδας στο πρόσωπο. Το 3D FACE TECHNOLOGY ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η συγκεκριμένη πρωτοποριακή μέθοδος, κάνει στην ουσία λίφτινγκ στο πρόσωπο και το λαιμό, προσφέροντας σύσφιξη και ανόρθωση χωρίς να χρειάζεται κάποια ιατρική επέμβαση.

Με την 3D FACE TECHNOLOGY αυξάνεται η μικροκυκλοφορία μέσω της θερμότητας που αναπτύσσεται στις βαθύτερες στοιβάδες. Έτσι, διοχετεύονται πιο σωστά τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του αίματος στο δέρμα, οξυγονώνοντας και θρέφοντας τους ιστούς της επιδερμίδας. H σύσφιξη και η αναζωογόνηση προσώπου επιτυγχάνονται μέσω της τεχνολογίας βιοδιέγερσης. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται12.000 μικροδονήσεις το λεπτό στην επιδερμίδα.

Αυτή η τεχνολογία αφορά τη βιοδιέγερση και είναι η μόνη μη επεμβατική ενέργεια που δρα στα βαθύτερα στρώματα από μέσα προς τα έξω για να προσφέρει ακόμη πιο άμεσα αποτελέσματα. Όταν η συσκευή λειτουργεί στο κρύο, επιτυγχάνεται η αποβολή των τοξινών και το πρόσωπο αποσυμφορίζεται από πρηξίματα. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία βιοδιέγερσης έχει βραβευτεί για το σχεδιασμό της. Είναι σε σχήμα δελφινιού, έτσι ώστε να εφάπτεται σε κάθε σημείο του προσώπου.