Οι συσκευές νέας τεχνολογίας είναι αποτελεσματικές

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες γυναίκες με την επιδερμίδα τους είναι πολλά. Αρκετές φορές εμφανίζονται από σχετικά μικρή ηλικία. Έτσι, η σύσφιξη λαιμού www.my-pharmacy.gr/tag/susfiksi-laimou και του υπόλοιπου προσώπου και ο συχνός καθαρισμός είναι δύο θέματα που απασχολούν ένα μεγάλο μέρος του ασθενούς φύλου. Στην εποχή μας κυκλοφορούν στην αγορά κάποιες προηγμένης τεχνολογίας συσκευές, οι οποίες υπόσχονται να δώσουν λύση σε αυτά τα ζητήματα με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο.

Το Microdermabration SYSTEM ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Προσφέρει επαγγελματικό δερματολογικό καθαρισμό προσώπου στο σπίτι. Έχει την ικανότητα απορρόφησης που μπορεί να αφαιρέσει την πλεονάζουσα κερατίνη από το δέρμα και ακαθαρσίες από τους φραγμένους πόρους. Έτσι, δρα σε βάθος και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, παρέχοντας άμεση ανάπλαση της επιδερμίδας.

Η κεφαλή μικροκρυστάλλων που διαθέτει είναι φτιαγμένη από κόκκους τεχνητών διαμαντιών. Η κεφαλή με τη μικρή στρογγυλή οπή χρησιμοποιείται σε κανονικές και σε λεπτές ή ευαίσθητες επιδερμίδες. Η κεφαλή με οβάλ οπή χρησιμοποιείται στα μάγουλα, τις γωνίες των ματιών, το εξωτερικό μέρος της μύτης και την περιοχή γύρω από το στόμα. Η κεφαλή με τη μεγάλη στρογγυλή οπή χρησιμοποιείται σε σκληρά σημεία και σε περιοχές που υπάρχουν ρυτίδες.

Οι κινήσεις που γίνονται, πρέπει να είναι σταθερές και πάντα με ανοδική τάση στα εντοπισμένα σημεία. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε όλο το πρόσωπό, στο οβάλ, στο μάτι (πόδι της χήνας), στη ρινοπαρειακή αύλακα, στο μέτωπο και στον λαιμό.