Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » «Βράζουν» οι οπαδοί της Νίκης μετά την γκέλα στο Νεοχώρι

«Βράζουν» οι οπαδοί της Νίκης μετά την γκέλα στο Νεοχώρι

68f3e4cf25f8d5a2070b6e5558ac42cd_LΕξέδωσαν και μία αιχμηρή ανακοίνωση

Ανακοίνωση μετά την ισοπαλία σαν ήττα της Νίκης Β. από τον Διγενή Νεοχωρίου εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ομάδας Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς για ακόμα μια χρόνια η ομάδα μας μας δίνει πίκρα και μόνο πίκρα χωρίς κανένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Μόνο που αυτή η χρόνια δεν είναι σαν τις άλλες, είναι μια χρόνια με πολλές ιδιαιτερότητες. Βλέπουμε μια διοίκηση που έχει ανοίξει πολλά μέτωπα κυρίως στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, ενώ στο αγωνιστικό έχουν πετάξει λευκή πετσέτα, αφήνοντας την ομάδα στα χέρια ερασιτεχνών προπονητών, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος σε όλους τους τομείς. Παίκτες να γυρνάνε σαν σκουπίδια στη νύχτα του Βόλου, παίκτες βεντέτες, παίκτες αντάρτες και όλοι αυτοί μαζί με τους προπονητές του τοπικού έχουν μια δικαιολογία για όλα … την κακή διαιτησία.

Η υπομονή έχει και τα όρια της κύριοι.

Συγχαρητήρια για τις μεγάλες κινήσεις που κάνατε ΟΣΕ και Πανθεσσαλικό, συγχαρητήρια για τη στάση σας στο θέμα της Πύδνας, αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι, από το οποίο θα έπρεπε να παίρνουν τις απαντήσεις τους οι επικριτές και οι εχθροί εντός και εκτός των τειχών της ομάδας μας. Αντίθετα όμως έχουμε γίνει χαρά του κάθε χωριού επιτρέποντας στον κάθε τυχάρπαστο να πιάνει στο στόμα του απαξιωτικά τη Νικάρα μας…
Δώστε ένα τέλος σε αυτό το ερασιτεχνικό χάλι.
Είναι τυχεροί όλοι αυτοί που ρεζιλεύουν τη ΝΙΚΑΡΑ μας σε όλη την Ελλάδα που ο ιστορικός μας σύνδεσμος αυτή τη στιγμή έχει ως στόχο να σταθεί στα πόδια του δεχόμενοι τρικλοποδιές από νομοθεσία και Ερασιτέχνη (θα τα πούμε σε λίγο καιρό), αλλιώς θα τους κάναμε να μην μπορούν να βάλουν τον άγγελο στο στήθος από τον φόβο τους.
ΥΓ Για όλους όσους κρατάνε ένα μικρόφωνο ή παίρνουν τηλέφωνο σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και μας λένε ανύπαρκτους να ξέρουν ότι είμαστε εδώ και προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας και σύντομα θα μπουν όλοι στη θέση τους… Θα καταλάβετε σύντομα όχι μόνο ότι δηλώνουμε το παρών, αλλά είμαστε δυνατότεροι και πιο ενωμένοι από ποτέ!
ΠΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ»

Συντάκτης

Άρθρα : 18582
Scroll to top