Τι είπε ο Αντωνίου για τις μεταγραφές και τις αποδοκιμασίες

ΜΙΚΡΑ 1Στη συνέντευξη μίλησε και για το θέμα Μίλιεβιτς

 

Αναλυτικά ο τεχνικός των Τρικάλων ανέφερε:
«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Αποκτά μεγαλύτερη αξία όπως προήλθε, μετά από ανατροπή του αποτελέσματος. Το παιχνίδι ήταν αρκετά περίεργο, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Είχαμε κατοχή της μπάλας. Προσπαθούσαμε με ηρεμία να δημιουργήσουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο , που φαινόταν καθαρά ότι ήρθε να παίξει πίσω από την μπάλα με αντεπιθέσεις. Είχαμε δύο ευκαιρίες να σημειώσουμε πρώτοι τέρμα, δεν έγινε.
Κόντρα στη ροή δεχθήκαμε ένα τέρμα από αντεπίθεση. Θα το δούμε, δεν θέλω να το σχολιάσω. Σίγουρα, το ψυχολογικό κομμάτι δεν ήταν με το μέρος μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς καλή κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς καθαρό μυαλό, σίγουρα και η πίεση να κερδίσουμε τον αγώνα ήταν κατά για εμάς εκείνη τη στιγμή.
Η είσοδος του Ζγκούρι ήταν καταλυτική, βοήθησε πολύ την ομάδα να γυρίσουμε το παιχνίδι, όχι μόνο με το τέρμα αλλά και το πάθος και την ορμή με την οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες, είμαι αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ για αυτό. Δικαίωσε, πάνω από όλα, τον εαυτό του, βοήθησε την ομάδα, όλους μας να πάρουμε τη νίκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καταιγιστικοί, κάναμε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο, από πλευράς ουσίας. Και στα άλλα ματς ήμασταν καλοί και με άλλες ομάδες, ήμασταν επιθετικοί, βγάζαμε φάσεις, αλλά δεν βάζαμε την μπάλα στα δίχτυα. Πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ, ένα τρίτο γκολ ,χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρια, το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια, ειδικά από το δεύτερο ημίχρονο, το πώς το διαχειρίστηκαν, είναι άξιοι οι ποδοσφαιριστές, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θα το δείτε και στη συνέχεια και πραγματικά συγχαρητήρια για την πολύ σπουδαία νίκη που κάναμε».

Για το αν υπολογίζεται ο Μίλιεβιτς για τη συνέχεια της σεζόν:
«Είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας όλοι, όπως και ο Μίλιεβιτς. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας να παίξουμε. Δεν έχει αποχωρήσει κανένας παίκτης, μόνος ένας με δική του επιθυμία, ο Χρήστος Αθανασόπουλος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα υπολογίζονται. Η κίνηση- αλλαγή του Μίλιεβιτς ήταν καθαρά θέμα τακτικής, να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και ήταν προς όφελος της ομάδας».

Για την αλλαγή τακτικής:
«Υπεύθυνος για όλα είναι ο προπονητής. Το πρόγραμμα που είχε η ομάδα και έτρεξε, γιατί θεωρώ ότι είστε γνώστες της πραγματικότητας, είναι μακράν το πιο δύσκολο πρόγραμμα που έχει βγάλει ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League. Βλέπετε κάποιες άλλες ομάδες που έχουν σηκώσει ψηλά τη μύτη.
Για να είμαι σαφής βλέπετε τα αποτελέσματα, τα οποία έρχονται. Δείτε το πρόγραμμα που είχε ο ΑΟΤ στα πρώτα έξι παιχνίδια. Δεν μιλήσαμε ποτέ για πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια που κερδίσαμε, έχουμε δώσει αυτό που μπορούμε και περισσότερα. Αν εξαιρέσουμε ορισμένα διαστήματα, οι παίκτες έχουν και πάθος και ενέργεια και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, το απέδειξαν σήμερα κερδίζοντας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Άρα, αναλόγως τον αντίπαλο παίζουμε. Αν θα παίξουμε με 1 ή 2 ή 3 μπροστά, ξέρουμε τι λάθη έχουμε κάνει στον σχεδιασμό της ομάδας. Προσπαθούμε να βρούμε τις λύσεις και θέλουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου, ενώ η ομάδα βρισκόταν πίσω στο σκορ:
«Ο κόσμος αγαπά την ομάδα. Θέλει από το πρώτο λεπτό να κερδίσει το παιχνίδι. 34 αγωνιστικές θέλει 34 νίκες και η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να πεις τίποτα για τον κόσμο. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Αντώνη ή κάποιον άλλον παίκτη για το εάν τους επηρέασε».

Για τα μεταγραφικά:
«Αγωνιστικά έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια με τον Καραϊσκάκη και το ματς του Κυπέλλου. Η βελτίωση που πρέπει να κάνουμε για να δώσουμε ποιότητα και ώθηση, θα γίνει την κατάλληλη ώρα».

Ο Ρόντιον Ζγκούρι είπε:
«Δεν μπήκαμε τόσο καλά όσο περιμέναμε και θέλαμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, το γυρίσαμε, μπορούσαμε και παραπάνω γκολ είχαμε δοκάρια, φάσεις. Αυτό που μας μένει η πολύ καλή εμφάνιση μετά το 30’».