Ξεμπούκωσε ο ΑΟΤ!!!

DSC01799

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νίκη με 3-1 επί του Απόλλων Λάρισας.

Επιτέλους νίκη αλλά και γκολ για τον ΑΟ Τρίκαλα. Μπορεί να ξεκίνησε με την γνωστή προβληματική του εικόνα στο πρώτο ημίχρονο όπου ο Απόλλων προηγήθηκε, κάτι που ξεσήκωσε τους φιλάθλους  αλλά στην συνέχεια βρήκε τον δρόμο του.

Η αρχή της ανατροπής έγινε με την αλλαγή του Μίλιεβιτς στο 34′ ο οποίος πήρε μία τελευταία ευκαιρία απο τον Αντωνίου αλλά δεν την αξιοποίησε. Ο Ζγκούρι που πέρασε στο παιχνίδι ισοφάρισε στο 37′ και  και στην επανάληψη οι “κυανέρυθροι”  επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους σημειώνοντας άλλα δύο γκολ ενώ χάθηκαν ευκαιρίες και για περισσότερα ακόμη τέρματα.

Η νίκη αυτή επανέφερε τα χαμόγελα, δεν είναι ικανή όμως να καλύψει τα χτυπητά προβλήματα στο ρόστερ της ομάδας και αναμένονται αλλαγές στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τεβεκέλης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κ.κ. Μαλανδρή (Χαλκιδικής), Γούτα (Χαλκιδικής). Κίτρινη κάρτα είδαν οι Ζγκούρι (70′), Πάνος (74′), Τζόκιτς (90′) του ΑΟΤ και οι Αγρόδημος (45′), Ανδρέου (55′),  Σκούπρας (73′), Σαχινίδης (90′) του Απόλλων Λάρισας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα (Σωτ. Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Ντίνας (77′ Μπουντόπουλος), Καπός, Τόμιτς (85′ Χιντζίδης), Μίλιεβιτς (34′ Ζγκούρι)

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας (87′ Ιορδανίδης), Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Αγρόδημος (74′ Σουλίδης), Μαυριάς (65′ Βουτσιάς), Σαχινίδης, Τσιλούλης, Χατζής

Το live όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr:

15′ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΤ. Μετά απο ασθενή απόκρουση του Φιρινίδη σε σουτ του Μίλιεβιτς ο Πάνος μόνος πλάσαρε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

16′ Σε υποδειγματική αντεπίθεση ο Απόλλων ανοίγει το σκορ με τον Τσιλούλη που δέχτηκε φοβερή κάθετη μπαλιά απο τον Σαχινίδη, 0-1

37′ ΓΚΟΟΟΟΛ Τα Τρίκαλα ισοφαρίζουν σε 1-1 με κεφαλιά του Ζγκούρι που λίγο πριν είχε περάσει στο παιχνίδι μετά απο κόρνερ του Γκόλια!!! Δεύτερο γκολ για τον ΑΟΤ στο πρωτάθλημα, το πρώτο εντός έδρας!

48′ Καλή στιγμή για τον ΑΟΤ. Σουτ του Τόμιτς έξω απο την περιοχή ελάχιστα άουτ

56′ Σουτ Μαυριά έξω απο την περιοχή άουτ

63′ Λάθος εκτίμηση απο τον Αποστολίδη το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύεται ο Τσιλούλης για να κάνει την ζημιά στους “κυανέρυθρους”

65′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Τόμιτς με απευθείας χτύπημα φάουλ σημειώνει το 2-1 και δίνει το προβάδισμα στον ΑΟΤ!

73′ ΓΚΟΟΟΛ Ο Τόμιτς με εξαιρετική ατομική ενέργεια απο τα αριστερά βγήκε απέναντι στον Φιρινίδη και με εξαιρετικό πλασέ σημείωσε το 3-1!

80′ Ο Αποστολίδης διώχνει με τα πόδια σωτήρια προ του Σαχινίδη

85′ Ο Φιρινίδης μαζεύει σωτήρια προ του Μπουντόπουλου

87′ Οριζόντιο δοκάρι για τα Τρίκαλα σε κεφαλιά του Καπού, Αμέσως μετά εξ’ επαφής κεφαλιά του Κοτσώνη άουτ!