Καλογιαννίδης: “Ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες”

2017BLOGESOTERIKHKALOGIANNIDHS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσα έγραψε ο παίκτης των Τρικάλων στο μπλογκ του.

Γειά σας φίλοι μου,

Μια δύσκολη βδομάδα γι εμάς, με πολύ πίεση και ένταση στις προπονήσεις. Όταν θες όμως να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω και όταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι μοναδικός στόχος είναι η νίκη και τίποτα άλλο, τα παραπάνω δεν μπορούν ν’ απουσιάζουν.

Χθες για να αποφορτίσουμε και λίγο το κλίμα και για να χαλαρώσουμε πιο πολύ είχαμε όλη η ομάδα δείπνο μαζί. Είναι σημαντικές κάτι τέτοιες βραδιές κυρίως πριν από δύσκολα παιχνίδια γιατί σε βοηθάνε να ξεφύγεις λίγο από τον καθημερινό ρυθμό και την καθημερινή ρουτίνα.

 

 

 

 

Τώρα, ως προς τον αγώνα του Σαββάτου με την Κύμη, προσωπικά χαίρομαι πολύ που θα συναντήσω παλιούς προπονητές μου, παλιούς συμπαίκτες αλλά κι έναν πολύ καλό μου φίλο που μ έχει βοηθήσει και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Όλα αυτά όμως είναι μέχρι έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου. Μέσα στο γήπεδο παίζω μόνο για την ομάδα μου και για 40 λεπτά τα ξεχνάω όλα!

Η Κύμη είναι μια πολύ καλή ομάδα και δουλεμένη ομάδα. Έκανε 2 προσθήκες τώρα που σίγουρα θα βοηθήσουν κι αυτό φάνηκε στην εκτός έδρας νίκη τους με τον Πανιώνιο. Από κει και πέρα εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και με την έξτρα ενέργεια που βγάζουμε στην έδρα μας να κρατήσουμε τον αντίπαλό μας σε χαμηλό σκορ. Επιθετικά, χρειάζεται να μείνουμε στο πλάνο του προπονητή μας και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της Κυμης.

Κακά τα ψέματα, ήρθε η ώρα για εμάς να επιστρέψουμε στις νίκες!

Για ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι καλούμε γι άλλη μια φορά τον 6ο μας παίκτη στο γήπεδο. Τον κόσμο των Τρικάλων που μας στηρίζει και μας βοηθάει από την αρχή της χρονιάς και περιμένουμε να μας δώσει μια έξτρα ώθηση για να καταφέρουμε να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας.

Φίλιππος