Η σύσφιξη χρειάζεται συγκεκριμένες ασκήσεις

Τα πόδια αποτελούν ένα σημείο του σώματος, το οποίο επηρεάζεται αρνητικά σε μεγάλο βαθμό από την καθιστική ζωή και τις κακές διατροφικές συνήθειες. Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την εξωτερική τους εμφάνιση, αφού η συσσώρευση τοπικού λίπους και η κατακράτηση υγρών, δε διορθώνονται χωρίς κόπο. Η σύσφιξη ποδιών https://www.parapharmacie.gr/cat/susfiksi-podiwn απαιτεί ισορροπημένη διατροφή και μια σειρά ειδικών ασκήσεων.

Ας δούμε δύο από αυτές. Οι εκτάσεις του κορμιού είναι μια πολύ καλή επιλογή για να γυμνάσετε τους γλουτούς, ενώ παράλληλα γυμνάζονται και τα πόδια. Θα πρέπει να ξαπλώσετε ανάσκελα με το δεξί σας πόδι να είναι λυγισμένο και να πατάει στο πάτωμα. Σηκώστε το αριστερό σας πόδι και τεντώστε το όσο πιο πολύ μπορείτε. Έπειτα, φέρτε τα χέρια σας στο πλάι, έτσι ώστε να είναι παράλληλα με τον κορμό.

Σηκώστε τη λεκάνη σας με το αριστερό σας πόδι να είναι σταθερά τεντωμένο. Μείνετε σε αυτή τη θέση για τρία δευτερόλεπτα. Έπειτα, ξαπλώστε. Κάντε δύο σετ των δεκαπέντε επαναλήψεων. Αλλάξτε πόδι και επαναλάβετε την ίδια άσκηση με άλλα δύο σετ των δεκαπέντε επαναλήψεων.

Οι προσαγωγοί των ποδιών γυμνάζονται πολύ καλά με την εξής άσκηση. Ξαπλώστε ανάσκελα στο πάτωμα και σηκώστε ψηλά τα πόδια και ενώστε τα, σε σημείο που να δημιουργούν ορθή γωνία με τον κορμό σας. Έπειτα, τα πόδια αριστερά και δεξιά όσο πιο πολύ μπορείτε. Μείνετε σε αυτή τη θέση για τρία δευτερόλεπτα και επιστρέψτε στην αρχική στάση. Θα χρειαστεί να κάνετε τέσσερα σετ των δεκαπέντε επαναλήψεων.