Απλές και σίγουρες λύσεις

Αυτά τα δύο προσφέρουν οι φυσικές τροφές, εφόσον βέβαια καταναλώνονται χωρίς διάφορα πρόσθετα και γλυκαντικές ουσίες και δίχως να έχουν υποστεί κάποια μαγειρική επεξεργασία. Εξάλλου κάθε άνθρωπος που επιλέγει το αδυνάτισμα ή τον υγιεινό τρόπο διατροφής, κάνει θέλει δε θέλει πιο προσεγμένες κινήσεις με Αδυνατιστικά προϊόντα https://www.mamacorner.gr/cat/adunatistika-proionta.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προϊόντα είναι το γιαούρτι, το οποίο αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για κάθε περίσταση. Οι περισσότεροι το προτιμούν στο πρωινό γεύμα και ως επιδόρπιο μετά το βραδινό πιάτο. Δεν έχει πολλές θερμίδες και βοηθάει άμεσα στη ρύθμιση του πεπτικού συστήματος. Μπορεί να συνδυαστεί με δημητριακά, μέλι και ξηρούς καρπούς.

Ενισχύει το μεταβολισμό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αντί για τη μαγιονέζα σε διάφορα σάντουιτς και σαλάτες. Είναι μια πιο υγιεινή επιλογή και προσφέρει πιο πλούσια γεύση.

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το λάδι καρύδας. Βοηθάει αποτελεσματικά στη ρύθμιση της λειτουργίας του θυροειδούς αδένα. Επιπλέον, αυξάνει το μεταβολισμό και βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος. Είναι μια από τις καλύτερες αντιιϊκές τροφές. Συνήθως καταναλώνεται για διάστημα δύο εβδομάδων, δύο φορές την ημέρα. Τρώμε μία κουταλιά της σούπας το πρωί και μία το απόγευμα.

Μια ακόμη κατηγορία τροφίμων που προσφέρουν τόνωση, ενέργεια και πολλαπλά οφέλη στην πέψη και το μεταβολισμό είναι οι πράσινοι χυμοί. Αγγούρια, αχλάδια, ακτινίδια και λάιμ σε συνδυασμό με τα πράσινα λαχανικά ή το νερό καρύδας, δίνουν στον οργανισμό μας όλα τα απαραίτητα συστατικά. Επιπλέον, κόβουν την όρεξη και μας βοηθούν να καταναλώσουμε περισσότερο νερό.