Αντωνίου : “Η παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης”

20171204_172309_resizedΠαραίτηση για τα μάτια του κόσμου… Αποδοκιμάστηκε από μερίδα Τρικαλινών φιλάθλων ο Σωτηρης  Αντωνίου και είναι γεγονός πως μετά απ αυτό το απίστευτα αρνητικό σερί που γράφει μαζί του ο ΑΟΤ , βρίσκαται  πλέον  σε δύκολη θέση.

Αμέσως μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου , μιλώντας στους δημοσιογράφους,  ο κ Αντωνίου ανέφερε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την σημερινή άσχημη εικόνα της ομάδας ,  αλλά και τη χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή. Για το λόγο αυτό  έθεσε την παράιτηση του στη διάθεση της διοίκησης και τόνισε χαρακτηριστικά “Σήμερα  δεν δείξαμε διάθεση,Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, ενέργεια, πάθος για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό  Για να διευκολύνω τη διοίκηση της ομάδας  θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση της”.

Πάντως το θέμα μένει προς το παρόν ανοιχτό και   ο λαρισαίος τεχνικός (ερωτηθείς σχετικά…)  διευκρίνησε πως εαν η διοίκηση δεν κάνει αποδεκτή την παραίτηση , θα παραμείνει  στον πάγκο της ομάδας !!!

Αναλυτικά στις δηλώσεις ο προπονητής  ανέφερε

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δυστυχώς, όμως η εμφάνισή μας δεν ήταν η ανάλογη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλων Πόντο. Είχαμε ευκαιρίες ειδικά στο τέλος να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά ήμασταν και τυχεροί στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα καθώς ο αντίπαλος θα μπορούσε να είχε προηγηθεί».

Η παραίτησή σας έχει να κάνει με το οτι θεωρείτε οτι η κατάσταση στην ομάδα είναι μη αναστρέψιμη;

«Όχι. Δεν θεωρώ ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει μη αναστρέψιμη κατάσταση. Οφείλω, όμως να σεβαστώ έναν πρόεδρο, μια διοίκηση που δουλεύει άκρως επαγγελματικά. Γι’ αυτό τον λόγο αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Football League. Με έξι παιχνίδια κόλαση για εμάς. Η συγκομιδή δεν είναι η ανάλογη, με έξι βαθμούς. Οφείλω να το κάνω στον εαυτό μου και πάνω από όλα στον άνθρωπο που διοικεί την ομάδα και είναι ένα κόσμημα όχι μόνο για τα Τρίκαλα, αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα».

Η διοίκηση έχει πει στο παρελθόν πως θα σας στηρίξει μέχρι τέλος της σεζόν. Εσείς θα επιμείνετε στην απόφασή σας;

«Εγώ σας είπα οτι έχω θέσει την παραίτηση στην διοίκηση. Αν την αποδεχτεί καλώς. Αν όχι είμαι εδώ πέρα να συνεχίσω αυτό που κάνω»