Τι κάνουμε όταν έχει κολλήσει η ζυγαριά

Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα για όλους όσους έχουν ξεκινήσει το αδυνάτισμα με αδυνατιστικά προϊόντα https://www.parapharmacie.gr/cat/adunatistika-proionta, είναι όταν βλέπουν τη ζυγαριά να βρίσκεται κολλημένη σε ένα σημείο και να μην μετακινείται παρά τις προσπάθειες που κάνουν για να αδυνατίσουν. Βέβαια, αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ας δούμε μερικές συμβουλές για όλους όσους δυσκολεύονται να χάσουν κιλά. Δεν θα πρέπει να παραλείπονται γεύματα προκειμένου να μειώσουμε τις θερμίδες, γιατί αυτό θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούμε. Η καλύτερη λύση είναι τα ενδιάμεσα γεύματα πλούσια σε φυτικές ίνες, έτσι ώστε να υπάρξει μεγαλύτερος κορεσμός. Διάφορα σνακ, φρούτα και αρτοπαρασκευάσματα, μαζί με δημητριακά ολικής άλεσης και ξηρούς καρπούς είναι οι καλύτερες επιλογές.

Το να θέσει κάποιος ρεαλιστικούς στόχους και να μην περιμένει θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες μέρες, θα τον βοηθήσει να αδυνατίσει πιο ομαλά και χωρίς το άγχος της ζυγαριάς. Το μισό με ένα κιλό βάρους ως απώλεια για κάθε εβδομάδα, είναι ένας εφικτός στόχος. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ, αναψυκτικών και κάθε λογής ζαχαρούχων ροφημάτων.

Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει και η άσκηση, αν όχι σε καθημερινό επίπεδο, τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το σωστό ζύγισμα (μία με δύο φορές κάθε εβδομάδα), θα έχουν σίγουρα θετικά αποτελέσματα, το μέγεθος των οποίων εξαρτάται και από την προσοχή που δίνει ο καθένας στις μερίδες που καταναλώνει.