Εξαφανίστε το λίπος

Πολλοί αναρωτιόνται πως είναι δυνατό γνωστοί τηλεοπτικοί αστέρες να κάνουν το αδυνάτισμα και τη σύσφιξη σώματος https://www.mamacorner.gr/cat/susfiksi-swmatos να μοιάζει τόσο εύκολη, αφού καταφέρνουν σχεδόν πάντα να έχουν τόσο περιποιημένη και κομψή σιλουέτα. Αυτό συμβαίνει ακόμη και έπειτα από μια εγκυμοσύνη ή ένα σοβαρό χειρουργείο.

Στην εποχή που ζούμε, η επιστήμη προσφέρει πάρα πολλές λύσεις σε όλους τους τομείς. Αυτές διαφέρουν πολύ από τις κλασικές δίαιτες και την πολύωρη γυμναστική. Μία από τις διαδεδομένες μορφές αδυνατίσματος στο εξωτερικό είναι η Celludrop. Η συγκεκριμένη διαδικασία εξαφανίζει το λίπος μέσα σε λίγα 24ωρά, μιας και στοχεύει άμεσα στα λιποκύτταρα και όχι σε όλο το σώμα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς στο επιστημονικό κέντρο Advanced Medical Aesthetics στην Columbia, η συγκεκριμένη θεραπεία στην ουσία λιώνει το λίπος. Το μυστικό της βρίσκεται στη διπλή της δράση. Αρχικά λιώνει το λίπος με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και έπειτα το παγώνει με την κρυολιπόλυση.

Η όλη διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής. Μια μεταλλική κεφαλή έρχεται σε επαφή με τις συγκεκριμένες περιοχές όπου έχει συσσωρευτεί το λίπος και με τη μετάδοση των κατάλληλων συχνοτήτων, το λιώνει. Ο υποβαλλόμενος στη θεραπεία αισθάνεται μόνο ζέστη ή κρύο. Μέσα σε λίγες μέρες ο οργανισμός αποβάλλει το περιττό λίπος.

Η μέθοδος Celludrop υπόσχεται αποτελέσματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συνήθως απαιτούνται έξι συνεδρίες των 30 λεπτών που κοστίζουν περίπου 80 ευρώ η κάθε μία. Με αυτή τη θεραπεία ενισχύεται η αναπαραγωγή κολλαγόνου, και επιτυγχάνεται η σύσφιξη.