Τέλος ο Μοντέλα από Μίλαν, αναλαμβάνει ο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία

Η “λευκή” ισοπαλία κόντρα στην Τορίνο προκάλεσε εξελίξεις στο στρατόπεδο των Μιλανέζων, αφού ύστερα από 14 αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση και στο -11 απ’ τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μίλαν, ο Τζενάρο Γκατούζο αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας έως το τέλος της σεζόν. Ο παλαίμαχος μέσος των “ροσονέρι” ήταν προπονητής της primavera του συλλόγου, ενώ κατά το παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των ΟΦΗ, Παλέρμο, Σιόν και Πίζα. Ο Γκατούζο καλείται να επαναφέρει τη Μίλαν σε τροχιά Champions League, ενώ παράλληλα να την οδηγήσει μέχρι τον τελικό του Europa League.

Ο Μοντέλα ανέλαβε τις τύχες της Μίλαν το καλοκαίρι του 2016 και σε 64 παιχνίδια μέτρησε 33 νίκες, 13 ισοπαλίες και 18 ήττες. Το περασμένο καλοκαίρι, οι Μιλανέζοι προχώρησαν σε αρκετές και δαπανηρές μεταγραφές, αλλά δίχως αποτέλεσμα, αφού ο 43χρονος τεχνικός δεν κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Θυμίζουμε πως η Μίλαν βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ στο Europa League, έχοντας “κλειδώσει” την πρόκριση και την πρώτη θέση μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των ομίλων. Την τελευταία αγωνιστική τίθεται αντιμέτωπη με την αποκλεισμένη Ριέκα στην Κροατία