Αντωνίου: “Νίκη ψυχολογίας, ανύψωσης ηθικού”

4db1f40fe33aa53b8539d0a1b61c54f9_L

Οι δηλώσεις Αντωνίου και Μπουντόπουλου.

Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Νίκη ψυχολογίας, ανύψωσης ηθικού. Το είχαμε ανάγκη σαν ομάδα. Αξίζαμε και την πήραμε τη νίκη. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο με καθαρή φάση. Αντιθέτως είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε το 0-2 και το 0-3. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που έχουμε παίξει, σίγουρα, δεν είχαμε τόσο υψηλή απόδοση.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι μας «έκαιγε». Θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις πόντους και τους πήραμε απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, δυνατό. Μία καλή και δύσκολη ομάδα με έναν καλό προπονητή. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Έχουμε ένα ματς Κυπέλλου και τη Δευτέρα ξανά στα δύσκολα στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Πόντου. Να πω και για τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα. Έδωσαν πραγματικα μια ξεχωριστή νότα και διάθεση. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και μας στήριξαν.

Για το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα:

«Θέλουμε την πρόκριση και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε την Τετάρτη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και όπως έχει κάνει πάντα, θα είναι πάλι στο πλευρό μας».

Ο Γιώργος Μπουντόπουλος είπε:

«Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Μπορεί να μην κάναμε την εμφάνιση που θέλαμε, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί για να πάρουμε ψυχολογία για το μέλλον. Έχουμε δώσει δύσκολα παιχνίδια, είχαμε καλή απόδοση, αλλά δεν μας ήθελε η μπάλα, δεν μπήκαν τα γκολ. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ματς με την Κέρκυρα:

«Θα πάμε να τα δώσουμε όλα. Κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε την πρόκριση και θα το παλέψουμε».