Για αύξηση της ενδοκυτταρικής ενέργειας

Οι περισσότερες εταιρείες καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών λανσάρουν στο εμπόριο ποιοτικά προϊόντα, τα οποία έχουν συνεργιστική δράση. Αυτά που αφορούν την επιδερμίδα του προσώπου, προσφέρουν ανάπλαση, έχουν αντιγηραντική δράση και βοηθούν στη σύσφιξη προσώπου www.ifarmacy.gr/sysfiksi-prosopou/.

Το 2 x Inpa Jabu’ She Creme Ισχυρή Αντιοξειδωτική & Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου (1+1 ΔΩΡΟ), 2 x 50 ml είναι ένα συμπληρωματικό σετ, το οποίο υπόσχεται άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Αυξάνει την ενδοκυτταρική ενέργεια και την αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων.

Για να δημιουργηθεί αυτός ο πανίσχυρος συνδυυασμός συστατικών, χρειάστηκαν εννιά επιστημονικές έρευνες και πέντε κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες. Η συγκεκριμένη κρέμα έχει κλινικά αποδεδειγμένη πολλαπλή αντιγηραντική δράση. Ακόμη, είναι πολύ αποτελεσματική κατά των ρυτίδων και της φωτογήρανσης. Μειώνει τις ρυτίδες σε ποσοστό 51%.

Η κρέμα αυτή έχει μοναδική υφής με QAL – 100 για εντατική αντιγηραντική φροντίδα που αναζωογονεί το δέρμα και χαρίζει ελαστικότητα και λάμψη. Οι ρυτίδες και τα υπόλοιπα σημάδια του χρόνου μειώνονται με εντυπωσιακό τρόπο. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει μοναδική ικανότητα απορρόφησης από τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Επιπλέον, ενισχύει την σύνθεση των αντιοξειδωτικών βιταμινών Ε και C και συμβάλλει στην ενδοκυτταρική μετατροπή της βιταμίνης Α σε ρετινοϊκό οξύ.

Τα προϊόντα Jabu’she αποτελούν μία εξαιρετικώς δραστική σειρά αντιγηραντικής φροντίδας για την ανάπλαση και την επανόρθωση της επιδερμίδας. Αν αισθάνεστε πρήξιμο, φαγούρα ή καύσο, σταματήστε την χρήση των προϊόντων Jabu’she καθώς μπορεί να είναι πολύ δραστικά για τον τύπο της επιδερμίδας σας.