Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » «Πώς οι αληταράδες της ΕΠΟ έκριναν βιώσιμο τον ΠΑΟ με 70-80 εκ. χρέη!»

«Πώς οι αληταράδες της ΕΠΟ έκριναν βιώσιμο τον ΠΑΟ με 70-80 εκ. χρέη!»

Δυο μέτρα δυο σταθμαά στη στάση της ΕΠΟ έναντι του Ηρακλή.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Υψηλάντης και αναφέρθηκε στη διαμαρτυρία Ηρακληδέων κατά του Βαγγέλη Γραμμένου.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη διαμαρτυρία κατά Γραμμένου: «Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Το διάβασα στα site. Ήταν πολύ καλή ενέργεια αν υπήρχε διαμαρτυρία, αρκεί να μην υπήρχε επίθεση προς τον άνθρωπο, ή τους ανθρώπους που μιλούσαν εκεί. Δεν ξέρω με ποιες συνθήκες έγινε, όμως σίγουρα δεν ήταν κόσμιος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο στον Ηρακλή στην τελευταία δεκαετία. Θεμιτή η διαμαρτυρία αρκεί να είναι σε κόσμια πλαίσια».

 

Για την αλλαγή κανονισμού προς όφελος του Παναθηναϊκού: «Είναι τεράστιο σκάνδαλο, αλλά δεν είναι έκπληξη για εμάς. Είναι ο ίδιος τρόπος με τον οποίο κάποιοι αληταράδες επιβιώνουν και αλλάζουν τα πράγματα κατά το δοκούν. Όπως λειτουργεί το κράτος με απόλυτες μορφές αδικίας, έτσι λειτουργεί και η ΕΠΟ με απόλυτη μορφή αδικίας και παντελή έλλειψη ισονομίας. Το να αλλάζουν κάποιοι κανονισμοί δεν έχει ποτέ σταματημό. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς οι αληταράδες της ΕΠΟ έκριναν ότι είναι βιώσιμος ο Παναθηναϊκός με 70-80 εκ. ευρώ χρέη και όχι ο Ηρακλής με οφειλές σε 4-5-10 παίκτες».

Ο Νίκος Βαφειάδης μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», για τον Παναθηναϊκό και την αδικία εις βάρος του Ηρακλή και για την εξυγίανση της ομάδας.

 

Για την αδικία με τον υποβιβασμό του Ηρακλή: «Η πρωτοβουλία που πήραν τα παιδιά αυτά να μιλήσουν για τον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντική με αυτά που ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής γνωρίζουν όλοι ότι καταστράφηκε από αυτήν την ιστορία και βλέπουμε τις μεθοδεύσεις που προσπαθούν να γίνουν, μήπως και αλλάξουν τα πράγματα. Πάντοτε υπάρχει κάποιος που πρέπει να είναι ο ευνοημένος και κάποιος που θα είναι ο αδικημένος. Ο άνθρωπος της ΟΥΕΦΑ δεν γνωρίζει το τι συμβαίνει στο ελληνικό γίγνεσθαι. Αν η ΟΥΕΦΑ γνώριζε το τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα 30 τελευταία χρόνια θα το είχε λήξει αμέσως».

 

Για τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει ο Ηρακλής από εδώ και πέρα: «Θα συζητηθεί στο ΔΣ που πρόκειται να γίνει εντός της ημέρας και με τις ιδεάσεις που θα αποφασίσουμε για να κάνουμε πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση. Σίγουρα ο Ηρακλής θα κινηθεί στο ηθικό κομμάτι, γιατί στο νομικό θα έπρεπε να είναι ήδη δικαιωμένος».

 

Για το αν γνωρίζει ο Αυστριακός πρόεδρος της επιτροπής της ΕΠΟ την κατάσταση με τον Παναθηναϊκό: « Πού να το ξέρει; 73 ποδοσφαιριστές χρωστάει ο Παναθηναϊκός και 42 μάνατζερ! Ζούμε σε ένα κράτος ανομίας. Η ανομία αυτή έχει εισβάλει σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στον αθλητισμό. Αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το ευ αγωνίζεσθαι; Έχουμε ξεχάσει ότι μιλάμε για ένα άθλημα και έχουμε αναγάγει το ποδόσφαιρο σε ιδιωτικούς στρατούς, σε ιδιωτικές παρατάξεις και σε καλούς και κακούς. Πρωταγωνιστές είναι οι πρόεδροι μόνο και ξεχνάμε το ποδόσφαιρο. Αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα και σε κάποιες χώρες των Βαλκανίων. Για να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο, πρέπει να εξυγιανθούν οι παράγοντες».

 

Συντάκτης

Άρθρα : 17856
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top