Καλογιαννίδης: “Νίκη που θα μας δώσει άλλη ψυχολογία”

2017BLOGESOTERIKHKALOGIANNIDHS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Ολα όσα έγραψε στο μπλογκ του ο παίκτης.

Νίκη που θα μας δώσει άλλη ψυχολογία

Γειά σας φίλοι μου,

Την προηγούμενη βδομάδα απέναντι στο ΓΣΛ Φάρο δεν δείξαμε αυτα που είχαμε δουλέψει στην προπόνησή μας και πληρώσαμε το κακό 2ο δεκάλεπτό μας. Το ότι είμαστε καινούρια και νεανική ομάδα και οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουμε εμπειρία από την κατηγορία έχει συμβάλει στο να μην δείχνουμε πολύ καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι δικαιολογίες όμως είναι για τους αδύναμους και νομίζω ότι κανένας από εμάς δεν θέλει να κρύβεται πίσω από αυτές. Τα παιχνίδια είναι συνεχή οπότε δεν υπάρχει χρόνος περαιτέρω σκέψεων παρά μόνο αυτοκριτική για να γινόμαστε καλύτεροι.

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για να φανούμε έτοιμοι το Σάββατο με μοναδικό στόχο την νίκη. Αντιμετωπίζουμε τον Προμηθέα μια πολύ καλοστημένη ομάδα με έμπειρους παίκτες και παιγμένους στην δική μας λίγκα! Θα είναι μία νίκη που θα δώσει άλλη ψυχολογία στην ομάδα μας για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Περιμένουμε την βοήθεια του κόσμου, να ρθει να μας στηρίξει γι άλλη μια φορά!

Κλείνοντας να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ελληνικές ομάδες για την προσπάθεια τους στην Ευρώπη. Καλή συνέχεια σε όλους.

Φίλιππος