Mε ερωτηματικό για Γουνδουλάκη η Δόξα

Για το κρίσμο ματς με τον ΑΟΤ το μεσημέρι του Σαββάτου

Για την αναμέτρηση με τον Α.Ο. Τρίκαλα (Σάββατο 11/11, 15.00, ΕΡΤ 3)  το ενημερωτικό της Δόξας :

«Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η προετοιμασία των «μαυραετών» με μια αρκετά χαλαρή σε ρυθμό προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας. Ο Άγγελος Διγκόζης συμπεριέλαβε όλους τους παίκτες στην αποστολή υπολογίζοντας και στην παρουσία του Φανούρη Γουνδουλάκη που σε κάθε περίπτωση παραμένει μαζί τους συμπαίκτες του. Ο 34χρονος παίκτης εξακολουθεί να έχει κάποιες μικροενοχλήσεις και παραμένει ερωτηματικό η παρουσία του στην 18αδα που θα ανακοινώσει ο τεχνικός της ομάδας αύριο λίγο μετά το γεύμα που θα κάνουν όλοι οι παίκτες σε ρεστοράν της Δράμας.
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτό οφείλεται τόσο στις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα όσο και στις δύο συνεχόμενες επιτυχίες που έκανε μέχρι τώρα με Καρδίτσα και Αιγινιακό.
Μεγάλο όπλο των «μαυραετών» για την αυριανή αναμέτρηση, πέρα από την καλά προετοιμασμένη ομάδα, θα είναι ο κόσμος που αναμένεται να δώσει πολυάριθμο και βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου. Ήδη υπάρχει προπώληση εισιτηρίων και σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σε αριθμό παρουσία κόσμου θα δώσει η αναβολή των παιχνιδιών της πρώτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.»