Βρούτσινα : “Ο προπονητής στα Τρίκαλα δεν ήθελε να ανεβούμε”

3880469

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ευθείες αιχμές για τον Ψιμουλάκη από τον Κροάτη

Η “jutarnji.hr” φιλοξενεί δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή των Πανσερραϊκού και Τρικάλων, Μπόγιαν Βρούτσινα. Ο 33χρονος Κροάτης επιθετικός της Αλ Σαμπάμπ υποστήριξε ότι  ” όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, πέρασα μισή σεζόν στα Τρίκαλα. Ήμασταν τρίτοι, παίζαμε καλά, αλλά ήταν δύσκολο να ανεβούμε. Μεταξύ άλλων, γιατί ο προπονητής  δεν το… ήθελε”!!!.

Ο προπονητής στον οποίο αναφέρεται ο Κροάτης  είναι ο κυρ Σταύρος Ψιμουλάκης που έλεγε πολλά και διάφορα τότε για τα παιχνίδια των παικτών και είναι γεγονός πως τον ποιοτικό Βρούτσινα  δεν τον πήγαινε ιδιαίτερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε και για το μπαράζ (απόδοση Sport 24):

Ο 33χρονος Κροάτης επιθετικός της Αλ Σαμπάμπ υποστήριξε ότι οι Έλληνες πάντα προκαλούν, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η εθνική Κροατίας θα εξασφαλίσει μια από τις πιο εύκολες προκρίσεις της ιστορίας της.

“Είναι άλλος κόσμος στην Ελλάδα. Δεν ξέρω ακόμη πώς να το περιγράψω σύντομα. Κάθε φορά συναντούσα κάτι καινούριο, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, πολύ ξύλο, όχι τόσο ποδόσφαιρο.

Οι συνθήκες προπόνησης είναι καλές, αλλά οι ιατρικές παροχές χαμηλότερου επιπέδου σε σχέση με την Ευρώπη. Αλλά, είμαι ευπροσάρμοστος και δεν είχα μεγαλύτερα προβλήματα.

Όταν πήγα στον Πανσερραϊκό, οι Έλληνες με ήξεραν γιατί είχα παίξει απέναντι στον Άρη με τη Σλάβεν Μπελούπο. Στην Ελλάδα είναι τρελοί, οι οπαδοί είναι παντού και ακολουθούν παντού τις ομάδες τους.

Δυστυχώς στις Σέρρες τραυματίστηκα στην αρχή σοβαρά κι επέστρεψα στο τέλος της σεζόν. Έμεινα ακόμη έξι μήνες στη δεύτερη κατηγορία. Έπαιξα απέναντι σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ύστερα από δύο χρόνια επέστρεψα στην Ελλάδα, πέρασα μισή σεζόν στα Τρίκαλα. Ήμασταν τρίτοι, παίζαμε καλά, αλλά ήταν δύσκολο να ανεβούμε. Μεταξύ άλλων, γιατί ο προπονητής δεν το… ήθελε.