Αντωνίου: “Μας έλειψε το γκολ”

23167842_2078168522414070_9116632989809830998_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Αντωνίου

Αναλυτικά ο προπονητής των Τρικάλων δήλωσε:

« Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχαμε διαβάσει πάρα πολύ καλά. Το πλάνο το οποίο είχαμε εξ αρχής μας βγήκε όπως θέλαμε. Ήμασταν μια ομάδα που πίεσε πάρα πολύ ψηλά. Δεν επιτρέψαμε σε καμία στιγμή στον Άρη, ο οποίος είναι ποιοτικός, να κυκλοφορήσει την μπάλα εύκολα. Είχαμε αρκετά κλεψίματα, φάσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και στην αρχή του 2ου ημιχρόνου που βγήκαμε ορμητικά.

Ήταν μια εμφάνιση που έτσι όπως εξελίχθηκε στο τέλος δεν το δικαιούμαστε σαν ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μου κάνανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Εγώ να τους δώσω συγχαρητήρια για το σθένος, για την εικόνα που δείξανε και το πάθος που είχαν. Μας έλειψε το γκολ σε κάποιες φάσεις και αν είχαμε προηγηθεί εμείς, γιατί εμείς ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, σίγουρα θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Βέβαια στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι από το αποτέλεσμα. Και αυτό που μετράει για τα Τρίκαλα που είναι μεγάλη ομάδα, είναι ότι αυτή τη στιγμή χασαμε κάτι που σήμερα το αξίζαμε.

Μπορείς να πεις πολλά. Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε, επειδή έχουμε καλή ομάδα που σε πείθει στον αγωνιστικό χώρο, να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή, να σηκώσουμε το κεφάλι, να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι 2η αγωνιστική ακόμη και ο στόχος είναι να πάρουμε τους πόντους που άδικα χάσαμε σήμερα, στα υπόλοιπα παιχνίδια. Ο κόσμος ήταν αξιοθαύμαστος, στήριξε την ομάδα. Νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει την προσπάθεια των παικτών μου στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου δεν κερδίζει ο καλύτερος. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι δεν πήραμε κάτι, προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη και αν συνεχίσουμε με αυτό τον ζήλο και με αυτή την μεθοδικότητα την οποία έχουμε, θα έρθουν τα αποτελέσματα και θα γεμίσουμε ακόμη πιο πολύ το γήπεδο».

Για την αναποτελεσματικότητα:

«Μην ξεχνάμε με ποιόν αντίπαλο παίζαμε. Δεν μπήκε το τέρμα που θέλαμε. Άλλο το αποτέλεσμα και άλλο η εμφάνιση και το πάθος. Ήταν ένα κομβικό σημείο ο τραυματισμός του Τόμιτς που ήταν σε καλή μέρα και δημιούργησε πολλά προβλήματα. Δυστυχώς δεν ικανοποιήσαμε τον κόσμο με το αποτέλεσμα όχι με την εμφάνιση. Οι ποδοσφαιριστές μου δώσανε τον καλύτερο εαυτό. Ένα τέρμα στο 90΄. Ο κόσμος στηρίζει την υγιή προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Απο την άλλη ο Δημήτρης Σπανός τόνισε:

«Θεωρώ πως ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Στην ουσία υπήρξαν ένα γκολ και μία φάση δική μας και αν δεν κάνω λάθος δυο φάσεις από την αντίπαλη ομάδα».

Για την εμφάνιση του Άρη είπε: «Η διαχείριση του αγώνα για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντική. Δεν εμφανιστήκαμε συγκεντρωμένοι όπως άλλες φορές, δεν είχαμε την κατοχή που θα θέλαμε και γενικά ήταν μία μέτρια εμφάνιση. Όταν η μέτρια εμφάνιση του Αρη συνοδεύεται από νίκη είμαστε σε σωστό δρόμο. Το έχω πει από την αρχή. Αυτές οι ομάδες τρέφονται από την νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αυτό είναι η Football League. Όμως πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον αντίπαλο είπε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική και γρήγορη ομάδα, η οποία έχει δουλέψει αρκετά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Συμβουλεύω τον αντίπαλο προπονητή να συνεχίσει, να κάνει ότι χρειαστεί για να βελτιωθεί η ομάδα του. Έχει όλα τα εφόδια και θα πάει καλά και θα πετύχει τους στόχους της η ομάδα».

Για την Μπόκα: «Έχουμε ένα ματς την Τετάρτη το οποίο είναι για εμάς μεγάλη ευκαιρία. Να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί, τι εστί Αρης, τι εστί Κλεάνθης Βικελίδης και τι εστί ο κόσμος του.»