O Καρδιτσιώτης που αγάπησαν τα Τρίκαλα!

23032911_10155777240164857_1614549709117305605_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σαν σήμερα έπαιξε τελευταία φορά ο Χρήστος Δεληγιάννης.

“2/11/2014…Τρία χρόνια μετά,δεν ξεχνάμε μα προχωράμε!”  έγραψε σήμερα το πρωί στην σελίδα του στο Facebook ο Χρήστος Δεληγιάννης. Την ημέρα εκείνη σταμάτησε άδοξα την καριέρα του ενώ ήταν στα φόρτε του και είχε αναδειχτεί απο τον κόσμο των Τρικάλων ως ο φυσικός ηγέτης της ομάδας στην δεύτερη σεζόν του στα Τρίκαλα.

Μετά απο μία εξαιρετική πορεία σε Πανιώνιο, Περιστέρι, Πανελευσινιακός ο Χρήστος Δεληγιάννης ήρθε στα Τρίκαλα την πρώτη χρονιά της ανόδου της ομάδας στην Α1. Εκ των βασικών συντελεστών της παραμονής την πρώτη σεζόν αποφασίστηκε η επέκταση του συμβολαίου του καθώς τα Τρίκαλα πίστευαν ότι λόγω και της γειτνίασης με την ιδιαίτερη πατρίδα του την Καρδίτσα ο Χρήστος θα έμενε εδώ για πολλά ακόμη χρόνια.

Η μοίρα είχε άλλα σχέδια όμως. Στις 2 Νοεμβρίου τα Τρίκαλα υποδέχονταν στο κατάμεστο δημοτικό κλειστό τον Παναθηναϊκό (απ’ όπου και η φωτογραφία που δημοσίευσε και ο ίδιος ο Χρήστος). Ο Δεληγιάννης στο πρώτο ημίχρονο που τα Τρίκαλα ήταν κοντά στο σκορ με τους “πράσινους” θαρρείς και έπαιζε μόνος του εναντίον όλων. Σα να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Έντεκα πόντοι, πέντε ριμπάουντ η τελική συγκομιδή.

Μετά το ματς, φαγητό -που αλλού – στο Λαδοφάναρο. Δεν ένιωθε καλά γιατί ταλαιπωρούνταν τις τελευταίες μέρες από μία ίωση. Εσπευσμένα πήγε στο νοσοκομείο και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας βρέθηκε στην εντατική μονάδα της καρδιολογικής κλινικής. Η διάγνωση;  Κρίση μυοπερικαρδίτιδας που σύμφωνα με τους γιατρούς, το πρόβλημα προήλθε από μία ίωση που ταλαιπώρησε τον οργανισμό του και σε καμία περίπτωση δεν ήταν έμφραγμα όπως αρχικά διαδόθηκε.

Ο Χρήστος επανήλθε μετά απο λίγο καιρό αλλά οι γιατροί του συνέστησαν πως θα ήταν καλό να μην παίξει ξανά επαγγελμπατικό μπάσκετ. Απόφαση που την σεβάστηκε και σήμερα συνεχίζει την ζωή του κανονικά ασχολούμενος με την οικογενειακή επιχείρηση (που έχει υποκατάστημα στα Τρίκαλα!) αλλά και με τον ΑΣ Καρδίτσας τον οποίο απο την Γ’ Εθνική τον έφερε στην Α2.

Ο καρδιτσιώτης λοιπόν Χρήστος Δεληγιάννης θα είναι για πάντα στις καρδιές των Τρικαλινών που σε κάθε ευκαιρία του δείχνουν την αγάπη και την εκτίμηση τους!