Ρεκόρ για Λούντζη οι 17 πόντοι

lountzis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κόντρα στον ΠΑΟΚ

Την καλύτερη από τις 27 εμφανίσεις του στη Stoiximan.gr Basket League πραγματοποίησε ο Μιχάλης Λούντζης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 17 πόντους αφού το προηγούμενο του ήταν εκείνο των 11 πόντων που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό Superfoods κόντρα στη νυν ομάδα του, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της σεζόν 2014-15. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του στη σεζόν είχε συνολικά 15 πόντους.

*Ο Μάρκο Τέγιτς ήταν από τους κορυφαίους των νικητών και μεταξύ άλλων είχε τρεις τάπες με τις οποίες ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της φετινής Stoiximan.gr Basket League. Την ίδια σημείωσαν στις προηγούμενες αγωνιστικές ο Μάρβιν Τζόουνς (δύο φορές), ο Σον Έβανς, ο Κιθ Μπένσον και ο Άαρον Ράουντρι.

*13 δευτερόλεπτα έμεινε στο παρκέ ο Φίλιππος Καλογιαννίδης όμως με αυτά πραγματοποίησε την 50ή εμφάνιση του στην κατηγορία. Το ντεμπούτο του το έκανε στις 20 Φεβρουαρίου 2011 ως παίκτης του Αμαρουσίου κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

*Για 2η φορά φέτος ο Ρόναλντ Ρος είχε τέσσερις ασίστ. Την ίδια επίδοση σημείωσε στο ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.