Αντωνίου: Εμείς δικαιούμασταν κάτι καλύτερο

IMG-b4eda5d5428b97a63477a2390b6a7245-VΔείτε τις δηλώσεις του τεχνικού των Τρικάλων

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο ομάδα της Super League. Μια ομάδα, η οποία είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα και ο βαθμός δυσκολίας για εμάς ήταν αρκετά μεγάλος. Από την πλευρά μας, όμως χωρίς να έχουμε αγωνιστικούς ρυθμούς – ο αντίπαλος είχε και 9 παιχνίδια στα πόδια του, εμείς δώσαμε το 2ο μετά από ένα μήνα – ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί.

Ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί, είχαμε αγωνιστική πειθαρχία, ξέραμε τι ζητούσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Δικαιούμασταν ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο με την μεγάλη ευκαιρία του Καπού. Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο αντίπαλος είχε μόνο στα πρώτα 3-4 λεπτά μια ευκαιρία.

Από κει και πέρα στο 2ο ημίχρονο πετύχαμε το τέρμα που μας έβαλε μπροστά και νομίζω πως διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που μας πίεσε αρκετά. Κάτι που έπαιξε ρόλο και φάνηκε κάποια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο ήταν η έλλειψη ρυθμού. Δεχθήκαμε ένα τέρμα σε μια στιγμή που είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και έγινε το 1-1

Κανονικά θα έπρεπε να ήμασταν χαρούμενοι που πήραμε ένα πόντο απέναντι στον πρωτοπόρο, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Το Κύπελλο το αφήνουμε πίσω. Αυτή τη στιγμή προέχει το πρωτάθλημα. Να είμαστε έτοιμοι, να ξεκουραστούμε.

Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα της Παναχαϊκής την Δευτέρα. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο που ήρθε μαζικά στο γήπεδο, χειροκρότησε την ομάδα, χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές μου και θεωρώ ότι έφυγε ικανοποιημένος. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι μια ομάδα φέτος που θα είναι αρκετά σοβαρή, ανταγωνιστική και θα προσπαθεί αυτό που έκανε σήμερα, με ψυχή να παίζει όλα τα παιχνίδια.

Οι παίκτες μου είναι έμπειροι. Έχουν διαχειριστεί πολλές καταστάσεις. Πιο πολύ υπάρχει ενθουσιασμός που θα αρχίσει το πρωτάθλημα παρά πίεση.