“Χρυσή” η Τζέλη στο OPEN της Σερβίας

20171015_210431Μια μεγάλη διάκριση για την αθλήτρια του ΣΟΑΤ

 

με την αθλήτρια του ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ,όπου κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο σε ένα από τα πιο δύσκολα παγκοσμίως τουρνουά,στο βαθμολογουμενο G1SERBIA OPEN,χαρίζοντας στον ΣΟΑΤ αλλά και στο Ελληνικό Ταεκβοντό αυτή τη σπουδαία διάκριση.
Ο ΣΟΑΤ συμμετειχε με 4 αθλητές του,με τους Πανελληνιονίκες του ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΤΖΈΛΗ,ΕΥΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ και ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ ΖΑΦΕΙΡΌΠΟΥΛΟ.
Η ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ με 5 νίκες και μάλιστα ολες με μεγάλη διαφορά απέναντι σε αθλήτριες των Εθνικών ομαδων Ιταλίας,Σερβίας,Γερμανίας,Κροατίας έδειξε ότι είναι αθλήτρια υψηλοτατων προδιαγραφών που θα αφήσει εποχή!
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΤΖΈΛΗ κέρδισε τον πρώτο αγώνα με την Γερμανίδα αντίπαλο και ηττήθηκε από την Νο 5 στον κόσμο αντίπαλο από την Πορτογαλία οριακά από δικά της λάθη μένοντας εκτός μεταλλίων.
Η ΕΥΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ έπαιξε στον πρώτο της αγώνα με την νικήτρια της κατηγορίας της Εθνικής Κροατίας και μεγαλα διαιτητικά σφάλματα έκριναν τον αγώνα αφού παρά την μεγάλη πίεση της Ευας δεν γύρισε το αποτέλεσμα,αλλά έδειξε την υψηλή της κλάση.
Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΌΠΟΥΛΟΣ στάθηκε άτυχος στην κλήρωση και βρέθηκε αντιμέτωπος με το φαβορί από το Ιράν,και υπέκυψε φυσιολογικά αποκομίζοντας σημαντικα εφόδια και εμπειρία.
Για τις 2 Πρωταθλήτριες,Φανή Τζελη και Εύα Παιταριδου αυτό το Όπεν ήταν πρόβα τζενεραλε για το Πανευρωπαϊκό που θα γίνει σε 3 εβδομάδες και οι δύο αθλήτριες του ΣΟΑΤ θα εκπροσωπήσουν στις κατηγορίες τους την Πατρίδα μας.
Αμφότερες έδειξαν ότι είναι ικανές για ένα Πανευρωπαϊκό μετάλλιο.
Σημειωτέον η Φανή με 5 συνεχόμενα G1 Διεθνή μετάλλια είναι η μοναδική Ελληνίδα με τέτοιο επίτευγμα.
Ο ΣΟΑΤ θα χαρίσει στα Τρίκαλα και την Ελλάδα στο μέλλον ένα Τεράστιο μετάλλιο…
Το ΔΣ,οι προπονητές και άπαντες στον ΣΟΑΤ συγχαίρουν ολους τους αθλητές και ειδικότερα την Φανη για την σπουδαία διάκριση και εύχονται για την Τζελη Φ. και ΠαΪταριδου καλή επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό.

20171015_21052420171015_210551